13 Mayıs 2014 Salı

Efsane Beşli – Rise of the Guardians


Olağanüstü yetenekleri olan ölümsüz bir grup kahraman, dünyayı ele geçirmek isteyen hain güç Pitch’e karşı harekete geçmek zorundadır. Amaçları tüm dünyadaki umudu, inancı ve çocukları kötülüklerden korumaktır.



Efsane Beşli – Rise of the Guardians

Frankenweenie


Beklenmedik bir şekilde çok sevdiği köpeği Sparky’yi kaybeden genç Victor, en iyi arkadaşını tekrar hayata döndürmek için bilimin gücüne baş vuruyor. Tabii birkaç küçük değişiklik yaparak… Evde yarattığı bu eserini saklamaya çalışırken Sparky dışarı çıkınca Victor’ın öğrenci arkadaşları, öğretmenleri ve kasabanın tamamı, elde edilen bu “yeni hayat” fırsatının, çok korkunç olabileceğini öğreniyor.



Frankenweenie

Notre Dame’ın Kamburu – The Hunchback Of Notre Dame


15. Yüzyıl Paris’inde yaşayan bir kukla ustası, Notre Dame kilisesinin çan çalıcısı, kambur ama altın kalpli ve mutsuz Quasimodo’nun hikayesini anlatıyor. Paris’in adaletinden sorumlu katedral onu kiliseye alarak hem dış dünyaya kapatmıştır hem de hizmetçi gibi kullanıyordur. Kasabaya gelen bir çingene topluluğuyla ortalık daha da şenleniyor ve Quasimodo çingene güzeli Esmeralda’ya aşık oluyor. Ama Katedral’in gözüde Esmeralda’dadır…



Notre Dame’ın Kamburu – The Hunchback Of Notre Dame

Yıldız Tozu – Stardust


Sevdiği kadının kalbini kazanabilmek için Yvaine adlı yıldızı sönmek üzere olan bir oyuncuya yeniden hayat vermeye söz veren Tristian’ın öyküsü anlatılır. Tristian ile Yvaine beraber çıktıkları macerada Kaptan Shakespeare adlı bir korsan ve şeytani ruhlu bir cadıyla yüz yüze gelmek zorunda kalacaklardır.



Yıldız Tozu – Stardust

İkr Firarda


Film, iki kızın annelerini arama macerasıyla başlıyor. Bir sohbet sırasında babalarının konuşmalarını yanlış anlayan ikizler, yıllar önce ölen annelerinin yaşadığını zannederek, Bursa’ya aramaya geliyorlar. Muhtardan aldıkları 7-8 adresi gezerken başlarına bin tane olay geliyor.



İkr Firarda

Perili Köşk – The Haunted Mansion


Emlakçı Jim Evers (Eddie Murphy) ile aynı zamanda iş ortağı da olan karısı Sara’ya (Marsha Thomason) gecenin bir yarısında telefon gelir. Mülkünü satmak isteyen Edward Gracey adlı bir malikane sahibi aramaktadır. Bu işte büyük para kokusu alan Jim ile Sara malikaneyi kendi gözleriyle görmeye karar verirler ve iki çocuklarını da alarak yola çıkarlar.



Perili Köşk – The Haunted Mansion

Çaylak – The Rookie


Rüyaların gerçek olması için hiç bir zaman geç olmadığını kanıtlayan bir beysbol coach\’unun öyküsü… Jim Morris parlak bir beysbol oyuncusuyken omzundan ağır biçimde sakatlanarak emekliye ayrılmak zorunda kalır. Evlenip çoluk çocuğa karışan Morris küçük bir kentte kimya öğretmenliği ve beysbol antrenörlüğü yapmaya başlar. Morris\’in çalıştırdığı kaybetmeyi adet edinmiş, vasatın çok altında bir takımdır. Oysa Morris sakatlanınca yarım bırakmak zorunda kaldığı bir işi bu takım ile tamamlamayı hayal etmektedir.



Çaylak – The Rookie

Kapımdaki Casus – The Spy Next Door


Filmde casusluk kariyerini bırakıp yan kapı komşusu ve kız arkadaşı olan Gillian (Amber Valetta) ile oturmaya karar veren gizli bir CIA süper ajanı olarak Bob Ho’nun komik maceraları büyük yer kaplıyor. Tabi ki Chan’in olduğu yerde bol bol patırtı, gürültü, dövüş sanatları ve her türlü hengame eksik olmayacaktır.



Kapımdaki Casus – The Spy Next Door

Tapınaktaki Hazine


12 yaşındaki Katrine (Julie Grundtvig Wester), her sene yaz tatilini Danimarka’da bir ada olan Bornholm’da geçirmektedir. Bu zaman içinde adanın rahibi olan Johannes (Ulf Pilgaard) ile iyi bir arkadaşlık kurar. Adada, Johannes’ten başka beraber zaman geçirdiği daha pek çok arkadaşı vardır:



Tapınaktaki Hazine

Enchanted


Peri masallarındaki ülkesinden kötü ruhlu kraliçe tarafından kovulduktan sonra kendisini günümüz Manhattan sokaklarının katı gerçekliğinde bulan güzel prenses Giselle’nin öyküsü anlatılır.



Enchanted

5 Mayıs 2014 Pazartesi

Macera Adası 2 – Return to Nim’s Island


Nim ve babası için her şey yolunda giderken aniden aldıkları mesaj ile yaşadıkları adanın biri tarafından satın alınacağı ve bir tatil merkezi inşa edileceğini öğrenirler. Fakat Nim buna razı olmaz ve evi olarak gördüğü bu adanın satışını engellemek için bir takım planlar yapmaya başlar. Adayı ve çok sevdiği hayvanları korumak için göze alamayacağı şey yoktur.Başta Nim’in planları yolunda gidiyordur Ancak Edmund yardım etmek için geldiğinde belayı da beraberinde getirmiştir. Nim tüm bu sorunları aşıp adasını kurtarabilecek midir? Yoksa artık eşyalarını toplayıp burayı terketme vakti mi gelmiştir?



Macera Adası 2 – Return to Nim’s Island

Doğal Kahramanlar


Film sinema çekimidir

İyilik ve kötülüğün savaşı!! Savaşın bir tarafı doğayı seven ve onu ayakta tutmak isteyenler, diğer tarafı ise doğa ile birlikte dünyayı yok etmek isteyenler. Genç bir kız kendini bir anda bu büyülü evrende bulur ve dünyalarını kurtarmak için canla başla çalışan inançlı ve komik savaşçılarla dolu bir orduya katılır.



Doğal Kahramanlar

Hititya: Madalyonun Sırrı


Özel güçlere sahip üç çocuk, tehlike altında bir anne ve iyiliğin kötülükle amansız savaşı… Anneleri gizemli bir şekilde ortadan kaybolan üç kardeş, bir gün, kendilerini bambaşka bir evrende, Hititya’da bulur. Burada, özel güçlere sahip olduklarını, annelerinin bir tanrıça olduğunu ve dünyayı kötülükten ancak onların kurtarabileceğini öğrenirler. Ancak bu tehlikeli macerada öğrenecekleri sadece bunlarla sınırlı değildir.



Hititya: Madalyonun Sırrı

Çağrı


İslam tarihçilerinin Cahiliye Devri olarak bahsettiği dönem olan 6. Yüzyıl Mekke’sindeyiz. Mekke’nin önde gelenlerinin kenti kölelik, alkol ve hertürlü kötü alışkanlık ile acımasızca yönettiği rivayet ediliyor. Kız çocuklarının doğdukları zaman acımasızca diri diri gömüldükleri karanlık bir dönem ve İslamiyet’in doğuşunun başladığı zamanlar.



Çağrı

Çılgın Hırsız 2


Film sinema çekimidir

Çılgın Hırsız 2 ile daha fazla Minyon çılgınlığı için hazır olun. Chris Meledandri ile ünlü film yapım ekibi, eski süper kötü Gru’nun güzel kızlarının ve beklenmedik biçimde komik Minyonların geri döndüğü, ayrıca yeni ve çok sayıda olağanüstü komik karakterlerin yer aldığı yepyeni bir komedi macera filmi yarattılar.



Çılgın Hırsız 2

4 Mayıs 2014 Pazar

Hanna’nın Hazinesi – Hanna’s Gold


Hanna ve Jasmine adlı kızkardeşler yaz tatilinde babalarının at çiftliğine gönderilir Burada çalışmak zorunda oldukları için tatilin kabus gibi geçeceğini düşünmektedirler Ancak tesadüfen buldukları bir hazine haritası fikirlerini bir anda değiştirir Çünkü harita, çiftliğin yakınlarındaki dağda gizlenmiş altınların yerini göstermektedir



Hanna’nın Hazinesi – Hanna’s Gold

Demir Dev – The Iron Giant


Ufukta dev birşey var. Hogarth Hughes, yıldızlardan dünyaya düşmüş kocaman bir robotu kurtaran küçük bir çocuktur. Şimdi Hogarth’ın çok büyük bir arkadaşı ve daha da büyük bir problemi vardır: Böylesine uzun boylu ve çelik yemeyi seven (özellikle de eski arabaları) bir devi nasıl sır olarak saklayacaktır? İşler, meraklı bir hükümet ajanının, ‘yabancı istilacıyı’ araştırmak için şehre gelmesi ve Amerikan kara, hava ve deniz kuvvetlerinin devi yok etmekle görevlendirilmesiyle daha da zorlaşır. Sonuç: Kısmen metal, kısmen sihir, kısmen duygudan oluşan inanılmaz bir hikaye.



Demir Dev – The Iron Giant

Dünyanın Merkezine Seyahat – Journey To The Center Of The Earth


Antropolog Jonathan Brock, Martha Dennison adındaki varlıklı bir kadının 4 sene önce birdenbire ortadan kaybolan kocasını bulma teklifini kabul eder. Ama bu sıradan bir görev olmayacaktır. Jonathan ve ekibi dünyanın merkezine doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Karşılaşacakları şeyler, tahmin edemeyecekleri kadar ilginçtir.



Dünyanın Merkezine Seyahat – Journey To The Center Of The Earth

Robot and Frank


Yakın gelecekte geçen hikayede emekli bir hırsız olan Frank’in iki yetişkin çocuğu vardır ve çocukları babalarının artık yalnız yaşayamayacağını düşünmektedirler. Bu nedenle onu huzurevine yerleştirmeyi isterler. Ancak Frank’in oğlu farklı bir şey yapmaya karar verir. Yaşlı adamın itirazlarına rağmen ona yürüyen ve konuşan, sahibinin fiziksel ve akli sağlığının gelişmesine yardımcı olan bir robot alır. Filmin bundan sonraki kısmı, dostları ve aile üyelerini en beklenmedik yerlerde bulmakla ilgili bazen komik bazen de dramatik bir hikayeye dönüşür.



Robot and Frank

Sevimli Su Devi – Mee-shee: The Water Giant


Dokuz yaşında bir maceraperest olan Mac, hayatının en büyük keşfini yapmak üzeredir. Bu aynı zamanda dünyanın saklamayı başardığı en büyük sırlarından da birisidir: Suda yaşayan sevimli yaratık Mii-Şii. Mac ve yeni arkadaşı çok geçmeden birlikte Me-Si’nin varlığını tehdit eden şeytani avcılara karşı amansız bir mücadeleye girişirler.



Sevimli Su Devi – Mee-shee: The Water Giant

Müzede Bir Gece – Night At The Museum


Ulusal Tarih Müzesinin karanlık koridorları belki de en inanılmaz günlerini yaşıyordu. Tarih öncesi yaratıklar, korkunç eski çağ savaşçıları, kayıp Efrica kabileleri, tarihin gördüğü en büyük kahramanlar ve daha neler neler tarihin koridorlarından çıkıp bu müzdede yerlerini almışlardı. Hepsi dondurulmuş gibi ya da dondurulmadılar mı acaba?



Müzede Bir Gece – Night At The Museum

English Vinglish


İngilizce anlama ve konuşma yeteneği olmadığı için, eğitimli ve kültürlü kocası ve kızının küçük hakaretlerine her gün katlanmaya çalışan sessiz bir ev kadınının hikayesi anlatılıyor. Becerikli ve açık fikirlidir ama nedense bu özelliklerini eşi ve kızı görmezden gelir. Ancak bir gün Manhattan’daki kız kardeşini ziyaret etmeye giderken İngilizce kursuna yazılmaya karar verir ve orada kendisine değer vermeyi öğreten bir grup hoş insanla tanışır.



English Vinglish

Sözcüklerin Gücü – Akeelah And The Bee


Gördüğünüz en güçlü aile filmi! Akeelah Anderson kelimelere tutkuyla bağlı küçük bir kızdır. Bu tutkusu onu bir imla yarışmasına katılmaya kadar götürür. Pek çok insan ona gönüllü olarak öğretmenlik yaparken kimileride karşı çıkar. Çok geçmeden Akeelah, Ulusal İmla Yarışması’na katılmaktaki cesareti ve kararlılığıyla farkında olmadan mahalleyi bir araya getirir.



Sözcüklerin Gücü – Akeelah And The Bee

Hotel Transylvania


Dracula, insanların dünyasından uzakta bir otel işletiyordur. Bir gün, bir çocuk kontun ergenlik çağındaki kızına aşık olunca aşırı korumacı davranır.



Hotel Transylvania

Vahşi Doğa


Küçüklüğünden beri babası tarafından kükremeyi öğrenen Rayn, afrikadaki vahşi doğaya gitmeyi ister babası bunun uygun olmadığını söyler. İlk fırsatta Rine, trenle vahşi doğaya kaçırılır. Babası ve arkadaşları zürafa, sincap, yılan ve bufaloyla vahşi doğaya yolculuk yapar. Rine,orada kaybolacaktır ama babası içgüdüleri sayesinde onu bulacaktır.



Vahşi Doğa

1 Mayıs 2014 Perşembe

Brave


Söz dinlemez bir prenses ve iyi bir okçu olan Merida, babası Kral Fergus ve annesi Kraliçe Elinor’un yönetimindeki krallıkta yaşamaktadır. Fakat kızıl saçlı Merida bir gün, krallığın kutsal sayılan bir geleneğine karşı çıkar ve bu hareketi yaşadığı topraklara kargaşa ve öfke getirerek, krallığı neredeyse felaketin eşiğine sürükler. Merida’nın bundan sonraki görevi hem ülkesine tekrar huzur getirmek hem de anne babasının kalbini geri kazanmaktır. Merida üzerindeki lanetle savaşırken gerçek cesareti ve doğruluğu da keşfedecektir.



Brave

Jackie Chan Kung Fu Master


16 yaşındaki Zhang Yi-shan (Yishan Zhang), Jackie Chan’in ve onun kendine özgü dövüş tarzının büyük bir hayranıdır Chan ile tanışmayı kafasına koyan genç, her yolu dener Onu takip eder, çekimlerine gider, hatta onu görmek için görevliyle bile kavga eder Sonunda hayali gerçekleşir ve Kung Fu ustası ile tanışmayı başarır Jackie Chan, Zhang’e sadece Kung Fu üzerine değil, hayat hakkında da unutamayacağı dersler verecektir ..



Jackie Chan Kung Fu Master

Limonata Ağzı


Kendine inanmak, hayallerini izlemek, ailenin önemi ve kendine karşı dürüst olmak temalı ‘Lemonade Mouth’da 5 öğrencinin müzikle kendilerini bulmaları ve jenerasyonlarının sesi haline gelmeleri anlatılıyor.



Limonata Ağzı

Kuzey Yamacı


Almanya, 1936 yazı: Çocukluk günlerinden beri arkadaş olan Toni ve Andi özellikle bir dağla, “ölü taraf” olarak da bilinen kuzey tarafı daha fethedilmemiş Eiger Dağı’yla ilgilenmektedir. İki arkadaş hala yapabileceklerine ikna olmuştur ve eğer başarırlarsa yalnızca özlemini duydukları toplumsal takdiri kazanmakla kalmayacaklar,



Kuzey Yamacı

Merhaba Dünyalı – Martian Child


David Gordon, küçüklüğünde hep sıra dışı bir çocuk olmuştur. Uzaylıların gelip kendisini asıl evine götüreceklerini hayal etmiştir. “Uzaylı” olarak görülen David, uzaylılar tarafından kaçırılmamış ama bilimkurgu yazarı olmuştur. Zeki fakat sorunlu bir çocuk olan 6 yaşındaki Dennis’i evlat edinmeye karar verir. Kendi hayal dünyasında yaşayan ve “uzaylı” olduğuna inanan Dennis ile iletişim kurmak oldukça zordur. Fakat David, Dennis’i tüm tuhaflıklarıyla kabul etmiş ve aralarında özel bir bağ kurulmuştur. Sosyal Hizmetler, Dennis’i geri almaya geldiğinde o evden kaçar ve beklenmedik olaylar birbirini izler



Merhaba Dünyalı – Martian Child

26 Nisan 2014 Cumartesi

Mürekkep Yürek – Inkheart


12 yaşındaki Meggie, tıpkı babası Mortimer “Mo” Folchart gibi bir kitap kurdudur. İkisinin, ortak bir özellikleri daha vardır: Yüksek sesle kitap okudukları zaman, kitapta yazanları canlandırığı gerçek dünyaya getirme yeteneği! Ama bu çok da tehlikeli bir yetenektir: Çünkü canlanıp kitap sayfalarından çıkan her karaktere karşılık, gerçek hayattan biri kitabın içine kaçmaktadır.



Mürekkep Yürek – Inkheart

Meryem Ana: Hz. İsa´nın Doğuşu


Bir aile: Meryem ve Yusuf. Bir Çocuk: Tanrı tarafından müjdelenen, Tanrıdan gelen Hz. İsa. İnsanlık tarihini değiştirecek bir yolculuk. Karanlık bir dönemin parlayan umut ışığı. İnsanlığa ışık tutan umut veren ve yeni bir dönemin açılmasının habercisi bir doğum. Karanlıkların aydınlığa kavuşması verilen büyük mücadele.



Meryem Ana: Hz. İsa´nın Doğuşu

Sihirli Kutu – The Last Mimzy


Film, içinde ilk bakışta oyuncağa benzeyen garip nesneler olan bir kutu bulan iki küçük çocuğun hikayesini anlatıyor. Çocuklar bu “oyuncaklarla” oynadıkça, giderek artan zeka belirtileri göstermeye başlarlar. Öğretmenleri, bu iki kardeşin anne ve babasına, çocuklarının “dahi” seviyesini bile aşan zihinsel bir aktivite gösterdiğini söylediğinde, çocukların ailesi de ortada garip bir şeyler olduğunun farkına varır. İki kardeşten küçüğü olan Emma, annesine oyuncaklar arasında adının Mimziy olduğunu söylediği bir tavşanın ona “yeni şeyler öğrettiğini” söyler.



Sihirli Kutu – The Last Mimzy

War of The Buttons Film


İrlanda’nın Cork bölgesinde yer alan Ballydowse ve Carrikdowse adlı iki komşu kasabadaki çocuklar arasında gergin bir mücadele yaşanmaktadır. Ballydowse kasabasının öğrencileri Carrikdowse kasabasındaki öğrencilerin üniformalarındaki düğmeleri keserek ‘Düğme savaşlarını başlatırlar. Ancak yanıt almakta gecikmezler. Savaş karşıtı mesajlarıyla beğeni toplayan etkileyici bir macera filmi.,



War of The Buttons Film

Megazeka – Megamind


Zalim Oobermind 20 yıldır Dünya’yı fethetmeye çalışmaktadır, ancak her seferinde süper kahraman Metro Man tarafından engellenir. Metro Man’i öldürdüğünde monotonluktan sıkılır ve yeni bir süper rakip yaratır. Metro Man’in hiç olmadığı kadar büyük ve güçlü bir düşman. Ancak yeni güçlü adam dünyayı yok etme savaşını başlattığında, Oobermind’ın karar vermesi gerekir: Kendi yarattığı bu şeytanı yenebilir mi?



Megazeka – Megamind

Zarafa 2012


Yaşlı bir adam onu çevreleyen çocuklara geçmişten gelen, ilginç bir hikaye anlatır: 10 yaşında bir çocuk olan Maki’nin en yakın arkadaşı ve annesini kaybetmiş bir zürafadır. Çöl prensi Hasan, Paşa tarafından Zürafayı Fransa’ya götürmekle görevlendirilmiştir. Fakat bu görevin yerine getirilmemesi için her şeyi yapmaya kararlı olan Maki, canı pahasına onları takip edip Zürafa’yı doğduğu topraklara geri götürmek için uğraşır. Onları Sudan’dan Paris’e götürecek olan bu uzun yolculuk İskenderiye, Marsilya ve Alp’lerden geçerek onları bambaşka maceralara sürükler



Zarafa 2012

Sihirli Dağ – Race to Witch Mountain


Las Vegas’ın yakınlarında beklenmedik bir olaylar zinciri gelişir. Taksici Jack Bruno taksisine Sara ve Seth adlı iki kardeşi alıdığında inanamayacağı olaylara tanık olur.Kardeşler bu dünyadan değildir ve paranormal güçlere sahiplerdir. Onları yakalamak için peşlerinde kötü niyetli kişiler olduğundan Jack’in onlarla birlikte hareket etmekten başka çaresi kalmaz.



Sihirli Dağ – Race to Witch Mountain

25 Nisan 2014 Cuma

Nina Undercover – Agentin mit Kids


Nina Undercover gizli bir ajandır.Kız kardeşinin çocukları kendisiyle birlikte kalmaktadır. Günün birinde çocuklarla birlikte başı belaya girer.



Nina Undercover – Agentin mit Kids

The Spiderwick Chronicles


İkiz kardeşler Jared ve Simon ile onların ablaları Mallory , New England’daki Spiderwick kasabasına taşınırlar. Ancak kasaba onların hayalindeki gibi değildir: Oldukça köhne ve eskimiş bir yerleşim merkezi olan ve burada sıkılacaklarını düşünen kardeşler, bir süre sonra çevrelerinin perilerle kaplı olduğunu keşfederler. Ancak perilerin dışındaki birçok fantastik kahraman da yaşamlarına girecektir.



The Spiderwick Chronicles

Madagaskar 3: Avrupa´nın En Çok Arananları (DVD)


Dört sevimli arkadaşımız olan alex, melman, gloria ve marty new york’a dönmek için yine çaba içerisindedirler. Bu sefer bir sirke katılırlar ve sirk ile birlikte gezmeye başlarlar.. Fakat sirkte başlarına geleceklerinden haberleri yoktur.



Madagaskar 3: Avrupa´nın En Çok Arananları (DVD)

Çelik Yumruklar


Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu “Çelik Yumruklar” filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton’ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir



Çelik Yumruklar

Hayat Sana Güzel – The Change Up


Konusu: İyibir aile reisi olan Bateman’ yüzü istenmedik ve komik bir şekilde ; Hem bekar,hem çapkın, hemde oyuncu olan arkadaşı Reynolds ile değişir. Ve komik eğlenceli bir film ortaya çıkar.



Hayat Sana Güzel – The Change Up

Sihirli Şehir – City of Ember


Lina ve Doon gökyüzünün her zaman karanlık olduğu, güneşin doğmadığı Ember kentinde yaşarlar. Bu yüzden kentteki sokak lambaları ve evlerdeki ışıklar sürekli yanmaktadır. Ember kentinin enerji kaynaklarının tükenmeye başlamasıyla birlikte lambalar da titreşerek sönmeye yüz tutar. Bunun üzerine iki kardeş, Ember kentinin kuruluşundan beri var olan gizemi çözmek ve insanlara gün ışığını sağlamak için çareler aramaya başlarlar…



Sihirli Şehir – City of Ember

Düşler Ülkesi – Finding Neverland


Karısıyla arası çok da iyi olmayan Barrie, karısının karşı çıkmalarına rağmen bu aileyle yakınlık kurmaya başlar. Aynı şekilde Davies ailesinde de büyükanne Emma du Maurier bu yakınlığa karşı çıkmaktadır. Çocuklar, Barrie’nin ilham perileri olmuştur. Onlarla oyunlar oynarken yamaçları gemiye, sopaları kılıca, uçurtmaları periye ve çocukları da “Neverland’ın Kayıp Çocukları”na dönüştürür.



Düşler Ülkesi – Finding Neverland

Hayalet Kardeşler


Karısının ölümünden sonra iki çocuğuyla birlikte yeni bir eve taşınan Ralf’i, yeni evinde büyük bir sürpriz beklemektedir. Çünkü eski zamanlardan kalma ev karanlık bir sırrı barındırmaktadır ve evde onlardan pek hoşlanmayan bazı hayaletler yaşamaktadır.



Hayalet Kardeşler

İçimdeki Çocuk


İmaj danışmanlığı yapan Russ Duritz’in esrarengiz bir olay sonucunda sekiz yaşındaki haliyle tanışmasıyla hayatı altüst olur .Küçük Rusty tatlı bir çocuktur ama zaman zaman sergilediği beceriksizlik ve sakarlıklarıyla Russ’a geçmişiyle ilgili acı dolu anıları tekrar yaşatmaktadır. Çünkü 40 yaşına geldiğinde saygın bir meslek ve yaşam sahibi olan Russ’un çocukluğu sanıldığı kadar sorunsuz geçmemiştir.



İçimdeki Çocuk

22 Nisan 2014 Salı

Peter Pan


Wendy her gece küçük erkek kardeşlerini birbirinden güzel fantastik hikayeler anlatarak uğurlamaktadır uykuya. Bir gün babaları, Wendy’nin oğlanlarla aynı odada uyuyamayacak kadar büyük olduğuna karar verir. Bu olağanüstü öykülerle süslü gecelerin aniden bitmesi, sadece evin çocuklarını üzmez! Zira Wendy’nin öykülerine tutkun bir başkası vardır: gizli gizli pencerenin ardından onları dinleyen Peter Pan!Wendy’nin ortadan kaybolması Peter’ın dikkatini çekecek, bütün çocuklar hep birlikte Peter’ın dünyasına, Varolmayan Ülke’ye yapılacak bir seyahat ve bir dolu macera ile sonuçlanacaktır.



Peter Pan

Gizemli Adaya Yolculuk 2


17 yaşındaki Sean Anderson, hiçbir adanın olmaması gereken bir yerden şifreli bir yardım sinyali alır. Sean’un sinyalin kaynağını araştırmasına engel olamayan üvey babası Hank, kendilerini önce Güney Pasifik’e, ardından da çok az kişinin görmüş olduğu bir yere götürecek olan serüvende ona eşlik eder. Burası çok güzel, şaşırtıcı ve gizemli bir yerdir.



Gizemli Adaya Yolculuk 2

Son Hava Bükücü


Hava, Su, Toprak, Ateş… Kaderleri birbirine bağlanmış dört ülkedir. Ateş Ülkesi’nin diğerlerine karşı vahşice bir savaş başlatmasıyla bir anda herşey değişir. Koskoca bir yüzyıl geçtiği halde bu yıkım sürecini değiştirecek en küçük bir umut belirtisi bile yoktur.



Son Hava Bükücü

Eragon Film


Bundan yıllar yıllar önce…Dedelerinizin dedelerinin dedeleri zamanında…Belki de onların babaları zamanında…Yoksul bir çiftçinin yeğeni olan Eragon ormanda parlak, mavi bir taş bulur… O an bu taşın başına konan bir talih kuşu olduğunu ve bu sayede ailesinin ihtiyaçlarını karşılayabileceğini düşünür. Taş çatladığında ise ailesine eski dünyadan kalan bir miras ile karşı karşıya olduğunu anlar…



Eragon Film

Pamuk Prenses ve Maceraları


Pamuk Prenses ve maceraları filminin en yeni versiyonu, Mirror mirro ümlü aktörler ve birbirinden sevimli cüceleri ile izlemeye değer bir seyir zekvi sunuyor, iyi seyirler.



Pamuk Prenses ve Maceraları

Narnia Günlükleri: Aslan Cadı ve Dolap


İkinci Dünya Savaşı sırasında Almanların Londra’ya düzenlediği hava saldırılarında Peter, Susan, Edmund ve Lucy adlı dört çocuk ailelerinden ayrı düşerler. Güvenlik amacıyla ülkelerine gönderilen Peter, Susan, Edmund ve Lucy, orada sihirli bir gardrop bulurlar. Gardrobun içine girince Narnia adlı mistik bir ülkeye geçiş yaparlar. Bir zamanlar barış ve huzur dolu bir ülke olan Narnia’nın özelliği konuşan canavarların, cücelerin ve devlerin ülkesi olmasıdır. Ancak, şeytani güçlere sahip Beyaz Cadı tarafından dondurulmuştur.



Narnia Günlükleri: Aslan Cadı ve Dolap

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan


Narnia’nın büyülü dünyasında zaman bizim dünyamızdan daha hızlı akmaktadır. Bu yüzden İngiltere’deki tren istasyonundan hareket eden Pevensey kardeşler (Peter, Susan, Edmund ve Lucy) kendilerini bir sonraki durak olan Büyücü Kral Mirax’ın hüküm sürdüğü adada bulurlar. Şeytani ruhlu bu acımasız kralı devirebilmek, Narnia’nın eski güzel günlerini geri getirebilmek için adanın genç prensi Caspian ve güçlü Aslan’la ittifak yaparlar.



Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan

Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızının Yolculuğu


Lucy ve Edmund sevilmeyen kuzenleri Eustace ile beraber Narnia’da Şafak Yıldızı adı verilen Prens Kaspiyan’ın gemisi ile yedi kayıp Narnia Lordlarını ararlar.Başlarına bir sürü olay gelir. Tüccarlar tarafından kaçırılırlar.Bu yolculukta ejderhalar adasına uğrarlar ve orada mızmız kuzenleri Eustace hırsına yenilerek ejderha olmaya mahkum olur. Ama Eustace’in aklı başına gelince ejderha büyüsü kalkar.Bir Su Yılanı ile karşılaşırlar, savaşırlar ve yolculuğun en sonunda en sonunda Aslanla karşılaşırlar iki kardeş yine Dünya’ya döner Kaspiyan Ramandu’nun kızı ile evlenir ve Rilian adında bir oğlu olur.



Narnia Günlükleri: Şafak Yıldızının Yolculuğu

Büyülü Krallık


Issız bir gölde iki çocuğun keşfedeceği ne olabilir? Bu acayip ortamın büyüsüyle göl yavaş yavaş, düşlerden ve kâbuslardan doğan yaratıklarla kaynayan, hem harika hem de ürkütücü gizli bir krallığa dönüşebilir. Fransa’da bir gölde ve civarında yaşam tek kelimeyle büyüleyici; öyle ki, içindeki zarif hayvanlar mikroskop altında periler, canavarlar, ejderhalar, rüya yaratıkları gibi gerçek karakterlere dönüşüyor.



Büyülü Krallık

14 Nisan 2014 Pazartesi

Kayıp Madalyon 2013

Billy, arkeolog olan preföser babasının ömrü boyunca peşinde olduğu kayıp madalyonu bulmak ve babasının yarım kalan görevini tamamlamak ister. Söz konusu madalyona nihayet ulaşan Billy o an bir dilek tutar ve en yakın dostu olan Allie’yi 200 yıl geriye Aumakua Adası’na gitmesine sebep olur.



Film İzle

Dinozorlarla Yürümek – Walking With Dinosaurs

Süre: 87 dk.

Arctic North’a doğru babalarının yolundan devam etmek isteyen iki kardeşin karşılaşacakları büyük sürprizler ve unutamayacakları bir macera anlatılmaktadır.



Film İzle

Journey To The Christmas Star Türkçe

Süre: 80 dk.

Bundan uzunca bir zaman önce bir Kral’ın tek kızı noel yıldızını ararken ortalıktan kaybolur, bunu duyup çok üzülen kraliçe kederinden ölür. Çok sinirlenen kral noel yıldızına lanetler yağdırır ve krallığı karanlığa bürünür. İnanılan efsaneye göre şayet kral noel yıldızını bulursa kaybolan kızı geri gelecektir.



Film İzle

13 Nisan 2014 Pazar

Kan ve Kravatlar Blood and Ties

Kan ve Kravatlar 2013 yapımı gerilim filmidir. Da-eun, onun için yaşamındaki her şeyi gözden çıkaran birisi olan babası ile mutlu bir şekilde yaşamaktadır. Fakat, ilişkileri tahmin edilmedik bir değişime maruz kalmak üzeredir. Da-Eun, yüksek lisans eğitimini bitirmiş ve bir gazete muhabiri olmaya hazırlanmaktadır. Bir gün, Da-Eun sevgilisi Jae-Kyoung ve arkadaşı Bo-Ra ile sinemaya gider. Filmin konusu gerçek hayatta sonuçlanmamış bir suça dayanmaktadır. Bir adam bir çocuk kaçırır ve annesinden fidye ister. Çocuk daha sonra ölü bulunur ve bir daha katilden haber alınmaz… Polisin katilin kim olduğuna dair tek ip ucusu ailesi ile yapılan fidye telefon görüşmesidir. Filmin bitiminde, kaydedilen gerçek telefon görüşmesi oynatılır. Da-Eun sesi duyunca dona kalır. Adamın sesi aynı babası gibi korkutucu bir şekilde gelmektedir ve her zaman babasının kullandığı sözcükleri söylemektedir. Da-Eun eve geldiğinde, internetten hemen hemen 15 sene önce yapılşım bir suçu arar. Katilin ses kaydını bulur ve yeniden dinler. Da-Eun korku içinde katilin babası olabileceğinden şüphelenir. Davanın faili meçhul olarak kabul görmesine yalnızca birkaç gün kalmıştır. Da-Eun ne yapacaktır? Bu arada babasının geçmişinden gelen bir adam anidebir anda belirir… Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Kan ve Kravatlar hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kan ve Kravatlar izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Karlar Ülkesi Frozen

Karlar Ülkesi izlemek için doğru adrestesiniz. Maceracı ve iyi kalpli bir kız olan Anna, kız kardeşi Prenses Elsa’yı bulup yaşadığı krallığa sonu olmayan kış getiren laneti bitirmesini sağlayarak, şehrindeki insanları önceki güzel günlerine götürmeye karar verir. Destansı bir yolculuğa çıkan Anna’nın yol arkadaşı ise usta bir dağcı olan Kristoff ve güvenilir Ren geyiği Sven’dir. Bunun yanında Olaf isimli bir diğer yol arkadaşları daha olur. Olağanüstü yaratıklar ve korkutucu büyüler eşliğinde devam eden yolculuğun her dönemecinde farklı bir tehlike ortaya çıkar. Yolculuğun asıl zor yanı ise zamanla yarışıyor oldukları gerçeğidir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Karlar Ülkesi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Karlar Ülkesi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Tuzak Wrecked

Tuzak 2012 yapımı gerilim filmidir. Bir gün bir tepenin yamacında her tarafının yaralı bir halde, etrafınızı cesetler çevrelemiş bir durumda uyandığınızı düşünün. Orada nasıl bulunduğunuzu, nerede olduğunuzu hatta kim olduğunuzu bile hatırlamıyorsunuz ve hafızanızda bu soruların hiçbirinin yanıtı yok. Üstüne üstlük her an aç hayvanların gezdiği vahşi doğada içgüdüye dayalı metotlarla yaşamaya çalışıyorsunuz. Şimdi gerçek nerede, zihninizdeki görüntülerin hangisini gerçekten yaşıyorsunuz ya da hangi hayalin içindesiniz? Peki geçmişten beliren dehşet dolu sahnelerle nasıl baş edeceksiniz? Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Tuzak hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Tuzak izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Danışman The Counselor

Danışman 2013 yapımı gerilim filmidir. Son zamanlarda maddi sıkıntı içinde olan başarılı avukat Counselor, adeletin iki yanında da yer alan bir karara varır ve kendisini uyuşturucu ticaretin içinde bulur. Bu kararıyla beraber Reiner adında bir iş adamıyla iş yapmaya başlar. Yirmi milyon dolarlık kargoyu satmaları gereken bu işe Westray adında ilginç bir yabancı ve oldukça güzel bir kadın olan Malkina da işin içine girmiştir. Ne yazık ki hiçbir şey düşünüldüğü gibi olmaz ve kendilerini acımasız bir can pazarının içerisinde bulurlar…Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Danışman hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Danışman izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Gomorra Gomorrah

Gomorra, gaddar ve değişmiş dünyada, yüzlerce cinayet ve sayısız suçun sorumlusu Camorra adına çalışan beş adamın hikayesini birbirine bağlayan zalim ve destansı bir film. İnandırıcı, etkileyici ve korkutucu bir tarzda ortaya konan Gomorra, bu kanlı örgütün içyüzünün yanında İtalya’da moda, çöp toplama ve uyuşturucu trafiği gibi farklı iş kollarının haricinde siyaset ve finans sektörünün pisliğe ne kadar bulaştığını da gösteriyor. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Gomorra hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Gomorra izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Adaletin Merkezi

Adaletin Merkezi 2005 yapımı gerilim suç filmidir. Paris’in gölgelerle gizli organize suç ile gerilmiş gizemli sokaklarında, Vrinks ve Klein, film amirleri tarafından birbirlerine karşı konulan ve en azılı suç örgütünü ele geçirmek için bir birbirleriyle yarışa sokula iki usta polistir. Her iki polis de kazanmak ve öbürünü zor durumda bırakmak için yeraltındaki kaynaklarını korkusuzca kullanırlar… Ancak yarışın tam olarak ne zaman bittiği ve nasıl sonlandığı hakkında kimsenin bir düşüncesi yoktur. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Adalatin Merkezi hd izleyebilirsiniz. Sitemizeki tüm Adaletin Merkezi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Thuppakki

Thuppakki 2012 yapımı gerilim suç filmidir. Orduda yüzbaşı olan “Jagdish” yıllık izin nedeniyle evine gelir. Eve gelir gelmez ailesi onu kız istemeye götürür. Ancak çekingen diye kızdan hoşlanmaz, ancak kız öyle değildir.Otobüste evine giderken bir hırsızlık olayı olur. Hırsız bulunur fakat olayla ilgisi olmayan birisi kaçmaya başlar.Ve Jagdish onun peşine düşer. Ve olaylar gelişir. Ancak Jagdish yalnızca bir asker değildir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Thuppakki hd izleyebilirsiniz. Sitemzideki tüm Thuppakki izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Mükemmel Bir Kaçış

Mükemmel Bir Kaçış 2009 yapımı macera filmidir. Henüz yeni evlenmiş olan Cydney ve Cliff, balayılarını Hawaii’de geçirmek isterler. Geçirecekleri hafta sonu için tüm planı yapıp yola koyulan çift, alışveriş yaptıkları satıcıdan bölgede bir kadın ve bir erkek katil olduğunu öğrenirler. Korkmuş olmalarına karşın planlarına sadık kalıp, sonunda tatillerinin başlangıcı olan ormana geldiklerinde hafta sonunun tadını çıkarmaya başlarlar. Kendilerine rehberlik eden bir genç adamla yollarına devam eden ikiliyi bir sürpriz beklemektedir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Mükemmel Bir Kaçış hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Mükemmel Bir Kaçış izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Özgürlük Savaşçısı 2

Özgürlük Savaşçısı 2, 2011 yapımı aksiyon savaş filmidir. Ortaçağda bir savaşçı, eski bir kehanetin yapılması gerekeni yapmak için bir yolculuga çıkar.. Bu yolculugu esnasında karanlık güçlerle güçlü bir savaş içerisinde kalacaktır..Tüm bu güçlüklere karşın dünyayı kurtarabilmek ve şeytani güçlere sahip olan Ravenden kurtulmak zorundadır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Özgürlük Savaşçısı 2 3D izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Özgürlük Savaşçıı 2 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Ben Unutmadım

Ben Unutmadım, tüm hayatını ailesine bağlayan kahya Conrad Langin hikayesini anlatıyor. Ailenin yazlık evine 60 senedir gözkulak olan Conrad, alzheimerın da nedeniyle hafızasını kaybetmeye başlar. Kısa zamanlı aklını yitiren ve aileye yeni dahil olan geline önceden ona söylenmemiş sırları söyleyen emektar kahya işlerin karmakarışık hale gelmesine sebep olacaktır. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Ben Unutmadım hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Ben Unutmadım izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Genç ve Güzel – Jeune And Jolie

Uyarı: Film, cinsel içerikli sahneleri sebebi ile 18 yaş ve altı izleyicilerimiz için uygun değildir.

Süre: 95 dk.

Henüz onyedi yaşında olan Isabelle, mutsuz bir aile hayatı olan, annesi ve üvey babası ile yaşayan genç bir kızdır. Fakat diğer arkadaşlarından farklı olarak ihtiyacı olmadığı halde para karşılığında kendinden yaşça büyük erkeklerle birlikte olmaya başlar ve bu durum zamanla bir takıntı haline dönüşmeye başlar.



Film İzle

Nurse 2013

Uyarı: Filmin bazı sahneleri 15 yaş ve altı izleyicilerimiz için uygun değildir.

Abby isimli bir hemşire gündüz canınızı teslim edebileceğiniz kendisini mesleğine adamış biri iken geceleri ise asıl gerçek işine çıkan güzel bir bayandır. Karşı konulması zor cinsel cazibesi ile eşini aldatmayı hoş karşılayan erkekleri baştan çıkarıp vahşice öldürmektedir. Aynı yerde çalıştığı genç bir hemşire Abby’den oldukça şüphelenmeye başlar ve şüphesini Abby’ye belli ettiği anda Abby kurnazlıkla onu mağlup etmesi gerektiğini anlar.



Film İzle

Filth

Uyarı: Filmin bazı sahneleri 15 yaş ve altı izleyicilerimiz için uygun değildir.

Bipolar ve bağnaz yapılı bir uyuşturucu bağımlısı polis, kendi yoluna dair türlü manipulasyonlarla işlerini elinde tutmaya çalışır. Festival mevsimince promosyonunu güvence altına almaya gayret eder. Esas istediği ve amacı olan şey ise karısı ve kızını yeniden kazanabilmektir.



Film İzle

Kalbim Sende

Uyarı: Filmin bazı sahneleri 15 yaş ve altı izleyicilerimiz için uygun değildir.

Jon Martello, porno bağımlılığı olan ve kadınlar konusunda türlü takıntılara sahip olan bir adamdır. Arkadaşları arasında Don Juan olarak mimlenen Jon, kadınları elde etme konusunda da bir hayli başarılıdır. Bir gece kulübünde tanıştığı Barbara ise daha önce karşılaştığı hiçkimseye benzememektedir. Bir hayli çekici bir görünüme sahip olan Barbara, doğru erkeğin peşinde olan son derece idealist bir kadındır. Ve sırf bu nedenle bile Jon için önemli bir cazibe merkezi haline gelmesi kaçınılmaz olur. Jon bir yanda her daim yanında olan Esther’le ilişkisinin karmaşasını yaşarken diğer yanda Barbara’yı elde etmeye çalışacaktır.



Film İzle

Karanlıktan Aydınlığa – Post Tenebras Lux

Uyarı: Filmde yetişkin içerikli sahneler bulunmaktadır. 15 yaş ve altı izleyicilerimiz için uygun değildir.

Juan ve kentli ailesi, Meksika´nın yemyeşil taşrasında bir ev kurarak her şeyden uzakta hayatın keyfini ve çilesini yaşamaya başlar. Kimse bu iki farklı dünyanın birbirini tamamladığından mı yoksa birbirini yok etmeye mi çalıştığından emin değildir. İzleyiciyi ve eleştirmenleri ikiye bölen bu zorlayıcı ve iddialı film her izleyenin farklı yorumlayacağı “dışavurumcu bir tablo” gibi kurgulanarak çekilmiş.



Film İzle

Cherry´nin Hikayesi – About Cherry

Uyarı: Filmde yetişkin içerikli sahneler bulunmaktadır. 15 yaş ve altı izleyicilerimiz için uygun değildir.

18 yaşındaki Angelina’nın hiç de kolay olmayan bir aile hayatı vardır. Annesi alkoliktir ve üvey babası şiddete yatkın, sağı solu belli olmayan bir adamdır. Bir sabah, birlikte olduğu erkek arkadaşı onun para için çıplak resimler çektirmesi konusunda ısrar eder. Angelina, ‘Cherry’ takma adıyla San Francisco’daki yeraltı porno dünyasını keşfeder.



Film İzle

The Canyons

Uyarı: Filmde yetişkin içerikli sahneler bulunmaktadır 15 yaş ve altı izleyicilerimiz için uygun değildir.

Christian Los Angeles’ta yaşayan genç bir fon yöneticisidir ve babasına karşı çalışıyormuş gibi görünmek için bir korku filminin yapımcılığını/finansörlüğünü üstlenir. Tara ile bir yıla yaklaşan bir ilişkisi vardır fakat oldukça sıkılmıştır. Tara umut vaat eden bir model ve oyuncuyken, Christian’da para olduğunu görmüş ve onun yanına yerleşmiştir. Genç adam şimdi, kıza oyuncak bebek gibi davranmaktadır.



Film İzle

Tutku Esirleri – In The Cut

Uyarı: Filmde yetişkin içerikli sahneler bulunmaktadır. 15 yaş ve altı izleyicilerimiz için uygun değildir.

New York’ta bir üniversitede İngilizce öğretmeni olarak çalışan profesör Franny Thorstin, Manhattan’ın doğu bölgesindeki evinde yalnız yaşamayı tercih etmektedir. Mahallede evinin yanıbaşında işlenen cinayetler yüzünden son derece tedirgin olan Frannie, cinayetleri araştırmak için bölgeye gelen Dedektif Ruffalo ile erotizm ve gerilim yüklü sıradışı bir ilişki yaşamaya başlar.



Film İzle

12 Nisan 2014 Cumartesi

Ölüm Bölgesi: Çöküş & Dead Space: Downfall 2008

USG Ishimura mürettebatı için kabus şöyle başladı: Uzayın derinliklerinde uzak bir gezegen görevinde eski bir dini kalıntı (sanılana göre Tanrı’nın varlığını kanıtlıyordu) bulunduğu gezegenden alınarak uzay gemisine bindirilir. Kimileri bu nesneye tapar, kimileri inanmaz ve küçümser. Fakat kutsal olmayan bu nesneden uzun zamandır uyuyan bir yaratık serbest kalır ve gemiyi yaşayan bir cehenneme dönüştürür. Kaos başlamıştır.

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Barbie Prenses Okulu 2011

Blair Willows adında nazik bir genç kız Prenses Okulu’na katılma hakkı kazanır. Burası dans etmeyi, çay partisi vermeyi ve bir prensesin nasıl davranması gerektiğini öğreten büyülü ve modern bir okuldur.


Blair, bu sihirli dersleri ve yeni arkadaşları Prenses Hadley ve Delancy’yi çok sevmiştir. Ancak öğretmeni Dame Devin, Blair’in krallığın kayıp prensesine benzediğini fark ettiği zaman, Blair’in dünyası altüst olacaktır. Tahta sahip olmaması için karşısına türlü engeller çıkarılan ve entrikalar arasında kalan Blair, dostları Hadley ve Delancy ile asıl kimliğini ispat etmek zorundadır.

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Hop 2011

Animasyon ve live action harmanı olan HOP, işsiz güçsüz takılan Fred (James Marsden) ile yanlışlıkla yaraladığı ve iyileşmesi için evine aldığı Paskalya Tavşanı (Russel Brand) arasında geçen komik hikayeyi konu almaktadır. Fred dünyanın en kötü misafiri ile mücadele ederken, ikisi de büyümenin ne demek olduğunu anlarlar. ( IMDB 5.1/10 )

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Panda Sihirli Yol – The Prodigy

Kung Fu üstadı pandalar krallıktan kaçırılan Prens Po Kwan’ı geri getirmek için eğlence dolu bir maceraya atılırlar… Gösterim Tarihi: 29 Nisan 2011 (Türkiye) ( IMDB 3.1/10 )

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Winnie The Pooh 2011

Orjinal halinin sevimliliğini, esprilerini ve muzipliğini taşıyan bu yepyeni filmde de yine Filozof ama çok küçük beyinli Ayı Winnie ve arkadaşları Tigger, Tavşan, Piglet, Kanga, Roo ve tabii ki kuyruğunu kaybeden sevimli arkadaşları Eeyore da vardır.

Winnie, Eeyore’a ; “ Bir kuyruk ya yerindedir ya da değildir…Seninki de yerinde değil. “ der. Baykuş tüm ekibi, Christopher Robin’in hayali sorununu çözmek için bir maceraya gönderir. Tek derdi birazcık bal yiyebilmek olan bir ayı için bu, hayli hareketli bir gün olacaktır.

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Çılgın Profesör – The Nutty

Harold genç bir dahi ve mucittir ama hayatı istediği gibi gitmemektedir. Bir inek olarak görüldüğü için popüler değildir, ayrıca icatlarının hiçbiri de zaten düzgün çalışmamaktadır Ancak bunların hepsi değişmek üzeredir Bir gün, bilim adamı olan büyükbabasının hazırladığı bir iksiri kaza sonucu içince ortaya son derece havalı diğer yanı çıkar. Bu diğer yan, Haroldun başarısız olduğu her konuda ( özellikle popülerlik ve kızlar konusunda) son derece başarılı olduğundan genç mucitintüm sorunları çözülmüş gibidir Ta ki bu diğer yan, hayatını yavaş yavaş kontrol etmeye başlayana kadar..

Oylama (5,50/10)

 Loading …



Film İzle

Ejder Avcıları – Chasseurs De Dragons / Dragon Hunters

Zoe peri masallarına inanan küçük bir kızdır. Amcası Kral Arnold’u korkunç bir ejderhadan kurtarmak için kitaplarda okuduğu türden bir kahraman bulmaya karar verir. Fakat bunun yerine Gwizdo ve Lian-Chu ile tanışır. Bu iki kafadarın hayattaki tek istekleri sessiz küçük bir çiftlik almaktır.


Ve küçük kız, onların rüyalarındaki kahraman olduğunu düşünür. Kurnaz Gwizdo, Kral Arnold’un altınlarını duyunca harekete geçer ve küçük kıza gerçeği söylemez. Zoe bu macerada kahramanlarına katılmakta kararlıdır. Bundan sonra geri dönüş yoktur. Gwizdo ve diğerleri kaygılı bir şekilde yola koyulur ve dünyanın sonuna doğru tehlikeliyolculuk başlar. Derin uykusundan uyandırılmak üzere olan korkunç ejdere doğru kahramanlarımız ilermeye başlamışlardır.

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Cüceler Devlere Karşı: Gizli Oda

Macera ve serüven dolu bir masal olan Gnomes & Trolls’de genç bir cüce olan Junior’ın tek isteği ağaç evine kurduğu laboratuvarında birşeyler icat etmektir. Junior’ın babası ve aynı zamanda orman cücelerinin lideri olan Jalle, oğlunun da kendisi gibi yetişmesini ve bir gün cücelerin başına geçmesini dilemektedir. Aralarındaki bu farka rağmen, Junior bir gün babasına yardım eder ve beraber hayvanlara yem dağıtırlar. O sırada olan olur ve kavgacı kardeşler Face ve Slim, yiyecekleri çalmak için plânlara girişirler. O sırada Jallie’nin de kazara yaralanması sonucu, Junior ve paranoyak bir horoz olan arkadaşı Sneaky orman yiyeceklerini korumak üzere maceraya atılırlar.

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Rango 2011

Rango kazara kendini gözüpek, eşkıyaların ve kanunsuzların olduğu, nüfusunu çölün en sahtekar ve üçkâğıtçı yaratıklarının oluşturduğu Toprak kasabasında bulunca, pek de cesur olmayan bu kertenkele dikkat çektiğini fark eder. Kasabanın uzun süredir beklemekte olduğu umudu olarak sevinçle karşılanan Şerif Rango, yeni rolünü her şeyiyle oynamaya mecbur kalır… Ta ki kendini aksiyon dolu durumlarda bulup, korkunç karakterlerle karşılaşana kadar. Rango, eskiden numarasını yaparken şimdi kahraman olmaya başlamıştır.


Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone ve Batı Ruhu rolüyle Timothy Olyphant’ın da kadrosunda yer aldığı Rango; kendini ve zamanla da kasabayı kurtaran bilindik klasik yabancı Western efsanesine heyecan verici yeni bir boyut katıyor.

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Green Lantern: Emerald Knights 2011 Film

Yapım : 2011

Ülke : Amerika

Tür : Animasyon, Aksiyon, Macera, Fantastik, Bilim-Kurgu

Yönetmen : Chris Berkeley, Lauren Montgomery, Jay Oliva,

Senaryo: Eddie Berganza, Alan Burnett, Todd Casey

Müzik: Christopher Drake

Filmifullizle.com

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Sevimli Hayvanlar

Afrika Savana hayvanlar cenneti…Bir kutup ayısı, bir kanguru, bir tazmanya canavarı, bir horoz ve susuzluk endişesi… İnsanların acımasızlığı karşısında hayvanlar bu duruma meydan okumaya hazırlanır…

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Sevimli Cüceler Cino ve Jülyet – Gnomeo And Juliet 2011 Film

William Shakespeare’in ünlü “Romeo ve Juliet” oyununun, 3D animasyon dünyasına uyarlaması olan eğlenceli filmde, cücelerin sevimli dünyasını izliyoruz…

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Buz Devri 3 – Türkçe Kaliteli İzle

Oylama (8,00/10)

 Loading …



Film İzle

Buz Devri Ice Age

20 bin yıl önce, Dünya hiç olmadığı kadar harika ve bir o kadar da tehlikelidir. Buz Çağı’nın başlangıcı kadar tehlikeli olduğu zamanlarsa çok azdır. Gezegenin dev yaratıkları ve daha küçük olanlardan bazıları soğuktan korunmak için güneye göç etmektedirler. Bunlara katılmayan iki kişi vardır. İşleri kendi bildiği gibi halletmeyi seven avare mamut Manfred ve hiç bi şey yapmadan yaşamaya bayılan tembel Sid.

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Rango 2011 Film

Rango kazara kendini gözüpek, eşkıyaların ve kanunsuzların olduğu, nüfusunu çölün en sahtekar ve üçkâğıtçı yaratıklarının oluşturduğu Toprak kasabasında bulunca, pek de cesur olmayan bu kertenkele dikkat çektiğini fark eder. Kasabanın uzun süredir beklemekte olduğu umudu olarak sevinçle karşılanan Şerif Rango, yeni rolünü her şeyiyle oynamaya mecbur kalır… Ta ki kendini aksiyon dolu durumlarda bulup, korkunç karakterlerle karşılaşana kadar. Rango, eskiden numarasını yaparken şimdi kahraman olmaya başlamıştır.


Johnny Depp, Isla Fisher, Abigail Breslin, Alfred Molina, Bill Nighy, Harry Dean Stanton, Ray Winstone ve Batı Ruhu rolüyle Timothy Olyphant’ın da kadrosunda yer aldığı Rango; kendini ve zamanla da kasabayı kurtaran bilindik klasik yabancı Western efsanesine heyecan verici yeni bir boyut katıyor.

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Ayı Yogi – Yogi Bear

Jellystone Park’ı ziyaretçilerinin sayısı düşmektedir ve bu nedenle Belediye Başkanı Brown parkı kapatıp arazisini de satmayı planlamaktadır. Bu, ailelerin doğanın güzelliklerini keşfedebilecekleri çok güzel bir piknik alanından mahrum kalmaları anlamına gelmektedir. Bundan daha da kötüsü Jellystone Park’nda yaşayan Yogi ve yakın dostu Boo Boo ev olarak bildikleri bu parktan atılacaklardır. Yogi hayatının en büyük sorunuyla karşı karşıyadır; Parkı kapanmaktan kurtarmak için Boo Boo ile birlikte Korucu Smith ile güçlerini bileştirmeli ve “ortalama bir ayıdan daha zeki” olduğunu kanıtlamalıdır.

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Karmakarisik Tangled 2010

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Tom Ve Jerry: Fındıkkıran Masalı

Boş bir opera binasında Jerry bir performans sergilemeyi diler ve sihirli bir şekilde hayalleri gerçek olur. Küçük fare hızla her şeyin mümkün olduğu o görkemli krallığa fırlar: şeker ağaçları, şarkı söyleyen kar taneleri, hatta canlanan oyuncaklar. Jerry yeni arkadaşlarıyla harika zaman geçirir ve müzik kutusundan çıkan bir balerinle dans ederken mutluluktan uçmaktadır. Malesif şehirli sokak kedileri Tomun önderliğinde Jerrynin kıskandıkları tatil krallığını dağıtırlar. Her şeyi düzeltmek Jerryye düşer. Jerry, Tuffy adındaki fare arkadaşı ve yeni bir çok arkadaşının da yardımıyla bunu başarabilir!

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Çılgın Dostlar 3

Arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmek isteyen Boog bir yolculuk planı yapar. Fakat en iyi arkadaşı Elliot Boog’u değil, ailesini tercih etmiştir. Hayal kırıklığına uğrayan Boog yolculuğu tek başına yapmaya karar verir ve gezgin bir Rus sirkine katılır…


Boog burada Doug isminde, sirkte çalışmaktan bıkmış tembel ve pasaklı boz ayı Doug ile tanışır. Doug’un tek hayali sirkten kurtulup, vahşi hayata dönmektir. Boog’u bu konuda ikna eden Doug, hayalini gerçekleştirmek için eğlenceli bir kaçış planı hazırlar…

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Toy Story 3 (2010)

Çok sevilen Oyuncak Hikayesi filmlerinin yaratıcıları, yeniden oyuncak kutusunu açıp OYUNCAK HİKAYESİ 3 ile sinemaseverleri Woody, Buzz ve oyuncak karakterlerden oluşan sevimliğ çetenin dünyasına davet ediyor.


Serinin üçüncü bölümünde Andy, üniversiteye gitmeye hazırlanmaktadır, sadık oyuncakları ise belirsiz gelecekleri yüzünden endişe içinde kalır.

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Ayı Yogi – Yogi Bear 2011 Film

Bir belgesel yönetmeni yeni projesi için Jellystone Park’a gelir ve burada yolu Ayı Yogi ve arkaşlarıyla kesişir…

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Barbie Peri Gizemi – Barbie A Fairy Secret 2011

Yönetmen: William Lau, Terry Klassen

Senaryo: Elise Allen

Oyuncular: Diana Kaarina, Adrian Petriw and Britt Irvin

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Çılgın Dostlar 3 – Open Season 3 2010

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Shrek 4 – Orjinal Kaliteli (Türkçe)

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Sevimli Hayalet

Eulenstein Kalesi’nde yaşayan küçük gece hayaletinin en büyük dileği gün ışığında dünyayı görebilmektir. Çünkü gündüzleri tavan arasında sandığında uyur ve geceleri kalede dolaşır. Bunu gerçekleştirmek için tek arkadaşı baykuştan yardım ister ancak nasıl yapılacağını bulamazlar.

 

Birgün kaleyi Karl ve arkadaşları gezmeye gelir. Ve karşılaştıklarından sonra işler tamamen değişmiştir. Çünkü küçük hayalet ertesi gün öğlen saatinde uyanmıştır. Ancak ters giden şey artık siyah bir hayalettir ve herkee korku salmaya başlar. Bunu gören Karl, küçük hayalete yardım etmeye karar verir ve olaylar başlar.



Film İzle

İtirazım Var

Eski bir boksör olan Selman Bulut, artık imamlık yapmaktadır. Günün birinde, çalıştığı camide bir cinayet gerçekleşir. Polisin olayın üzerinde hiç durmaması üzerine Selman, cinayeti çözmek için tek başına çaba göstermeye başlar.

Leyla ile Mecnun dizisiyle büyük bir şöhret kazanan Onur Ünlü’nün yönettiği filmde, yönetmenin vazgeçemediği isimlerden Serkan Keskin başrolde oynuyor. Keskin’e Hazal Kaya, Büşra Pekin, Öner Erkan ve Osman Sonant gibi isimler eşlik ediyor.



Film İzle

Gülcemal

Doğada yalnız ve kendi halinde bir hayat yaşayan Gülcemal’in kaderi daha önce hiç görmediği babasından kalan mirasla bir anda değişir. Gülcemal’i kandırıp mirası elinden almaya çalışan Şahbaz ailesi çok geçmeden zor bir hedefle karşı karşıya olduklarını fark ederler. Mirası almak için İstanbul’a gelen Gülcemal kendisini komik, eğlenceli, çılgın, kıpır kıpır, tehlikeli bir maceranın içinde bulur.



Film İzle

Chashme Baddoor (2013) Altyazılı İzle

Omi, jai ve sid çok yakın arkadaşlardır..Her zaman birlikte gezip eylenirler..Okul arkadaşı olan bu 3 arkadaşın huyları birbirine benzemez…Bu arkadaşlardan birisi hep kendi halinde sessiz birisidir,diğer ikisi ise kız peşinde koşan hovarda tiplerdir..İzlerken eyleneceğiniz harika bir Hint filmi..İyi seyirler.



Film İzle

Ateşli Bakışlar – The Look of Love 2013

İMDB: 6.0 1970′li yıllarda İngiltere’deki ilk striptiz klübünü açan Paul Raymond, dönemin en zengin ve tanınan kişiliği haline gelir. Raymond’ın sloganı ise bir hayli basittir. ‘Seks satar’ diyen ve iş hayatını bu slogan üzerine kuran Raymond, klüplerindeki şovların zamanla sınırları aşmasıyla birlikte Londra’nın Soho bölgesindeki caddeleri ele geçirmeye başlar.


Tüm bölgeyi elinde bulundurur ve artık iş hayatı da çeşitli alanlara yayılarak büyümeye başlar. Şov sahneleri ve erotik dergileri de kapsayan bu devasa imparatorluk 650 milyon poundluk benzersiz bir servete ulaşmıştır. Her şey yolunda giderken 36 yaşındaki kızının aşırı dozda eroinden hayatını kaybetmesi hayatındaki her şeyi değiştirir.

Oylama (7,50/10)

 Loading …



Film İzle

Jappeloup 2013

İMDB: 6.9 Pierre, avukatlığı bırakıp, kendini en büyük tutkusu olan biniciliğe adar. Atı Jappeloup’yu herkes çok zayıf ve hırçın bulmakta ve eğitilebileceğine inanmamaktadır. Pierre, babasının desteği ile çalışır ve 1984 Los Angeles olimpiyatlarına katılır. Burada bir talihsizlik yaşar ve oyunlardan madalysız dönerler ancak daha sonra 1988 Seul olimpiyatlarında altın madalyayı alarak adlarını tarihe altın harflerle yazdırırlar…

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Harika Tınılar – Good Vibrations 2012

İMDB: 7.2 Bazıları buna devrim dedi, bazıları ise bela.” Filmden


70’lerin Belfast’ında, sınıf ayrımlarının iyiden iyiye belirginleştiği savaş kaosu döneminde yapılabilecek en güzel şey, bir plak dükkânı açmak olurdu herhalde. Terri Hooley, radikal, asi ve son derece tutkulu bir müzikseverdir. Mahallesinin bombalandığı, siyasi grupların yol kestiği sıralarda, o bir müzik insanı olmaya karar verir. Genç karısı Ruth’un da desteğiyle giriştiği bu yolculukta, Hooley’nin reggae’ye olan ilgisi yerini Belfast punk sahnesine bırakır.


Yeni bir müzik akımının doğuşunu gözler önüne seren film, aynı zamanda Terri’nin hayatının dalgalı akışını da müziğin sesinden anlatıyor. Good Vibrations, İrlanda’nın punk babası olarak gösterilen Terri Hooley’nin gerçek hayat hikâyesini anlatmakla yetinmeyip, aynı zamanda The Undertones efsanesinin yükselişine de şahitlik etmemizi sağlıyor.

Oylama (10,00/10)

 Loading …



Film İzle

Gülen Yüzlerinizi Saklayın – Hide Your Smiling Faces 2013

İMDB: 6.4 Londra ve Tribeca Festivallerinde yarışan etkileyici bir ilk film. Gençlerin çarpık penceresinden, kırsal Amerika’da yaşam ile ölüme nefes kesen bir bakış. Gülen Yüzlerinizi Saklayın, arkadaşlarının gizemli ölümüyle aniden büyümek zorunda kalan iki erkek kardeşin hikayesini anlatıyor. Olay kasabada yayılmaya başladığında, Eric, Tommy ve arkadaşları anlayamadıkları bu durumdan rahatsız olurlar.


Bu trajik kazanın ardından alışık oldukları düzen onları ürküten bir hal alınca Eric (14) ve Tommy (9) vahşi doğada bir kaçış ararlar. İki kardeş ahlakla ilgili soru işaretleriyle yüzleşirken bir yandan onlara aşılması güç ahlaki duvarlar ören iç hesaplaşmaları ile uğraşırlar. Gülen Yüzlerinizi Saklayın, gençliğin saf ruhuna ve acımasız bir geçmişin sonucu oluşan nasırlaşmış yaralara pervasız ve gerçekçi bir bakış…

Oylama (6,00/10)

 Loading …



Film İzle

Gerçeğin Ötesinde – Where the Truth Lies 2005

İMDB: 6.6 2005 Altın Palmiye adaylarından Gerçeğin Ötesinde, aldatma ve hırs yüzünden dağılan hayatlar üzerine bir “yeni kara film” denemesi. Rupert Holmes’un çoksatar romanından uyarlanan film, 1950′lerde mafyanın işlettiği gece kulüplerinden 1970′lerin Hollywood malikânelerine şan ve şöhretin karanlık, insanın aklını çelen ve eninde sonunda insanı mahveden yüzünü gözler önüne seriyor.

Oylama (8,67/10)

 Loading …



Film İzle

Antisosyal – Antisocial 2013

İMDB: 4.3 Antisocial filmi çok uzak olmayan bir gelecekte Noel Arifesi’nde başlamaktadır. Yeni Yılın gelişini kutlamak için beş üniversite arkadaşı bir ev partisinde toplanırlar. Bilmedikleri şey ise dışarıda patlak veren ve dünyada salgınlara yol açan bir hastalığın ortaya çıkmasıdır. Başka yere gidemeyen gençlere kendilerini telefon, laptop ve diğer teknoloji aletleriyle birlikte eve kapanmaları söylenir.


Ellerindeki gereçleri bu salgının muhtemel nedenini araştırmak için kullanırlar. Olayın ve kaosun nedenine yaklaştıkça bir çok bilgi ve video görüntüsü ellerine geçmeye başlar. Virüsün yayılması korkuyu paranoyaya çevirir. Kim emniyetlidir? Kime güvenebilirler? Yavaş yavaş hastalığa yol açan virüsün kaynağını keşfederken gerçeklik de bulanıklaşır ve artık geriye dönüş yoktur. (Korkusitesi)

Oylama (5,80/10)

 Loading …



Film İzle

Açlıktan Ölme Oyunları – The Starving Games 2013

İMDB: 3.2 Biri Beni Isırdı (Twilight parodisi)’nin yapımcıları bu sefer geneli Açlık Oyunları olan Açlıktan Ölme Oyunları’nı sundu! Geneli diyorum çünkü içinde Harry Potter,Yenilmezler,Cehennem Melekleri gibi birçok filmide yer alıyor.

Oylama (7,43/10)

 Loading …



Film İzle

Günah Keçisi – Au Bonheur Des Ogres 2013

İMDB: 6.2 Görünüşleri birbirlerinin aynı olan John Standing ve Johnny Spence, tesadüf eseri karşılaşırlar. Alkol aldıkları gecenin ardından John’a , uyuşturucu bağımlısı bir anne, mağdur bir eş, küçük bir kız çocuğu, iki metres miras kalır. Durumun karmaşasını açıklayamayan John, yeni kimliğine alışmaya çalışır ve yeteneklerini gördükçe şaşırır.

Oylama (7,00/10)

 Loading …



Film İzle

Dom Hemingway 2013

İMDB: 6.3 Yönetmenliğini ve senaristliğini Richard Shepard ’ın üstlendiği ve Jude Law, Demian Bichir , Richard E. Grant ve Emilia Clarke gibi önemli isimlerin başrollerini paylaştığı suç komedisi Dom Hemingway, Dom Hemingway’in sicilinin temiz olmadığı konusunda hepimiz hemfikiriz! Ancak o birlikte çalıştığı suç ortaklarını polise gammazlamayacak kadar da sadık bir çalışma arkadaşı! Sırf bu yüzden hapislere düşen ve 12 yıllık cezaya mahkum edilen deneyimli hırsız Dom Hemingway, mahkumiyetinin ardından özgür kalır. Bir zamanlar tozu dumana kattığı Londra sokaklarına geri döndüğünde ise sokakların değişen dengesine tanık olur. Eski hesapları kapatıp suç dünyasına veda etmeyi ve kendisine yabancılaşan kızıyla arasını düzeltmeyi dileyen Hemingway için yeraltı dünyasından uzaklaşabilmek zannettiği kadar kolay olmayacak.

Oylama (Henüz oy kullanılmadı ilk kullanan siz olun!)

 Loading …



Film İzle

Sweetwater 2013

İMDB: 6.2

Oylama (5,50/10)

 Loading …



Film İzle

Ekipler – Krews 2010

İMDB: 5.8 İki beyaz yakalı dolandırıcı, arabalarını çalan iki hırsızla istemeden de olsa işbirliği yapmak zorunda kalırlar. Oyuncular: Brian Geraghty, Jonathan Cake, Faune A. Chambers, Sam Jones III Yönetmen: Hilbert Hakim

Oylama (7,50/10)

 Loading …



Film İzle

Baskı – Compulsion 2013

İMDB: 4.3 Heather Graham ile Carrie-Anne Moss’un rol aldığı bu psikolojik gerilim filminde karanlık geçmişlere sahip iki kadın karşılıklı dairelerde oturmaktadır. İkisi de obsesif rahatsızlıklar yaşamakta ve çarpık hayatlar sürmektedir. Gösterişli yemek ve duyusal zevk imgeleriyle, film ikili arasındaki yakınlığı yemek, yeme bozuklukları ve cinsellik bağlantılarıyla yansıtmaktadır.

Oylama (8,33/10)

 Loading …



Film İzle

Yılın Savaşı – Battle of the Year 2013

İMDB: 4.7 Yılın Mücadelesi dünyanın dört bir yanından gelen en iyi takımların buluştuğu ve her yıl düzenlenen bir break dans turnuvasıdır. Amerikalı grup on beş senedir bu dans olimpiyatlarını kazanamamaktadır. Los Angeles Hip Hop dünyasının önemli isimlerinden biri olan eski break dansçı Dante ülkesini birinciliğe yükseltmek istemektedir. Takımını çalıştırması için eskiden şampiyonluk kazanmış bir basketbol takımının koçluğunu yapmış arkadaşı Blake’ten yardım ister. Doğru koçla her takımın şampiyon olabileceği teorisiyle ülkenin en iyi break dansçılarından oluşan bir Rüya Takımı kurarlar. Yılın Mücadelesine sadece üç ay kala, Blake on iki yetenekli gencin bir takım ruhu oluşturabilmesi ve zafer kupasını Amerika’ya getirmesi için bildiği her taktiği kullanır. Film her sene Fransa’da düzenlenen gerçek Dünya şampiyonasından esinlenilerek yapılmıştır.

Oylama (8,88/10)

 Loading …



Film İzle

Virüs Kıran – Antiviral 2012

İMDB: 5.6 Brandon Cronenberg babası David Cronenberg’in izinden gidiyormuş gibi görünüyor. Sanki ikisinin de kafası aynı şekilde çalışıyor fakat Brandon’ın tarzı biraz daha gösterişli. Filmde, starlara daha yakın hissetmek için onların mikroplarını kapmak isteyen insanların olduğu bir çağdayız. Bunu yapan gayet saygın klinikler bile var. Syd, bu kliniklerden birinde çalışıyor. Kolay yoldan büyük paralar kazanmak için ünlülerin virüslerini vücudunda taşıyarak kaçakçılara satıyor. Bir gün starlardan birinin ölümüne neden olan bir virüs kapıyor ve işler karışmaya başlıyor. Bilimkurgu gibi ilerleyen film birden grotesk bir korku hikâyesine dönüşüyor. Film, bize yarattığımız star kültürünün geldiği uç noktalardan birini gösteriyor. Cronenberg, ilk yönetmenlik denemesinde hem biçimi hem içeriği oldukça iddialı olan Antiviral gibi bir projenin altından başarıyla kalkıyor.

Oylama (7,33/10)

 Loading …



Film İzle

Derin Sular – The Deep 2012

İMDB: 6.8 Normal bir insan Kuzey Denizi´nin dondurucu sularına en fazla 15 dakika dayanabilir. Peki ya bir balıkçı? Güçlü bir adam? Milli bir kahraman? Mart 1984´te, soğuk bir gecede, İzlanda´nın güney kıyısı açıklarında, bir balıkçı teknesi içindekilerle birlikte batar. Mürettebattan Gulli imkânsızı başarıp, bir şekilde kurtulur. Kıyıya ulaşabilmek için okyanusta tam beş saat yüzdüğünü söyleyince, dayanıklılığın sembolü ve bilimsel bir fenomen olarak ulusal bir kahramana dönüşüverir. Yabancı Dilde En İyi Film dalında dokuz filmlik Oscar listesine kalan Derin Sular, Gulli´nin inanılması güç yolculuğunu ve sonrasını resmediyor.

Oylama (8,40/10)

 Loading …



Film İzle

Ölüme Doğru – Deadfall 2012

İMDB: 6.3

Oylama (7,38/10)

 Loading …



Film İzle

The Little Rascals Save the Day 2014

İMDB: 6.4 Tür: Komedi

İmdb Puanı: 6.3

Vizyon Tarihi: 1 Nisan 2014 (ABD)

Süre: 93 dakika Film hakkında açıklama bulunmuyor maalesef.

Oylama (9,94/10)

 Loading …



Film İzle

Ağır Abiler 2 – Bad Asses 2 – 2014

İMDB: 5.2 Frank Vega, Los Angeles’ı temizlemek için geri döner. Bu sefer en iyi dostu Bernie’de yanındadır. Oyuncular (ilk 10): Danny Trejo / Danny Glover / Andrew Divoff / Jacqueline Obradors / Elizabeth Barondes / Dante Basco / Federico Berte / Damien Bray / Charlie Carver / Al Coronel Yonetmen: Craig Moss Sure: 91 dakika

Oylama (8,58/10)

 Loading …



Film İzle

Police Story 2013

İMDB: 6.4 Gece, İşlek bir cadde üzerinde büyük bir barda tüm müşteriler rehin tutuluyor. Aralarında polis Zhong Wen ve kızı Miao Miao ve daha önce tanıştığı bir kaç yabancı ile birlikte. Fidyeci bar sahibi Wu Jiang’ın fidye talebi uzun süredir içeride olan bir mahkumun suç mahalline getirilmesidir.

Oylama (9,34/10)

 Loading …



Film İzle

Bir Vampir Hikayesi – Byzantium 2012

İMDB: 6.5 Neil Jordan sinema klasikleri arasına giren kült filmi Vampirle Görüşme´den on yedi yıl sonra yeniden tanıdık konulara geri dönüyor ve bu kez anne-kız vampirlerin hikâyesini anlatıyor. Gizemli Clara ve Eleanor vahşice işlenmiş bir cinayetin ardından kaçarak harap bir kıyı kasabasına sığınır. Beş parasızdırlar. Clara çaresizlikten fahişelik yapmaya başlar.


Bu sırada ebediyen okul çağında kalakalmış kızı Eleanor, ona hakkındaki gerçekleri soran, nazik Frank´le tanışır. Vakit geçmeden küçük, huzurlu balıkçı köyü ölümlerle sarsılmaya başlar. İki yüz yıllık bir süreyi kapsayan Bir Vampir Hikâyesi, bol kanlı, melankolik atmosferiyle izleyiciyi etkileyen gotik bir dönem filmi ve aynı zamanda şık ve çağdaş bir gerilim…

Oylama (7,88/10)

 Loading …



Film İzle

Aşk Bilmecesi – Casse Tete Chinois 2013

İMDB: 7.2 Cedric Klapisch’in üçlemesinin son filmi. Yine aynı karakterler ile bu sefer çoğunlukla Amerika’da geçen bir hikaye. Yaşamını sorgulayan 40′lı yaşlardaki kahramanımız, arkadaşlarıyla yeniden buluşacak, New York’un karanlık yüzünü ve hiçliği tadacak. Son romanını bitirmeye çalışacak. Hikayesi L’Auberge Espagnole filmiyle başlayan ve Russian Dolls filmiyle devam eden Xavier, şimdilerde 40 yaşındadır ve yine hayatı tam anlamıyla düzene girememiş, aksine daha da karmaşık hale gelmiştir. Üniversiteyi aile babası olabilmek için terk etmiş ve iki çocuk babası olmuştur. Biraz sıkıcı hale gelmeye başlayan hayatı, çocuklarının annesinin New York’a taşınmak istemesiyle değişmeye başlar. Her ne kadar istemese de baskılar nedeniyle Amerika’ya taşınmayı kabul etmek zorunda kalır. Yeni hayatında kendisini Chinatown’un tam ortasında bulur, hayatıysa tam bir yapboza dönüşmüştür.

Oylama (7,40/10)

 Loading …



Film İzle

Kan Bağı Blood Ties

Kan Bağı 2013 yapımı suç filmidir. Frank Pierzynski çeşitli kötülüklere bulaştığı için hapse düşmüş, çıktıktan sonra daha temiz bir hayat yaşamak istese de sonunda yeniden kendini aynı bataklıkta bulmuş bir suçludur. Kardeşi Chris ise New York Polis Departmanı’nda görevli bir polistir. 1970′lı yılların mafya ortamında bu iki kardeş, karşı karşıya gelmek durumunda kalırlar. Sitemizden 720p seçeneğiyle Kan Bağı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kan Bağı izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Geceyarısı Aygırı Midnight Stallion | TR Dublaj

Geceyarısı Aygırı 2013 yapımı aksiyon filmidir. 15 yaşındaki Megan Shephard ve ailesi ormanda yaralanmış ve yırtıcı bir ata rastlarlar ve onu çiftliklerine getirirler. Aile aygırı aile samimiyeti ve sevginin gücü ile evcilleştirirler ve iyileştirler. Kısa sürede aileden birisi gibi olan aygır yarışlara katılarak eve başarı getirmek isteyecektir. Sitemizden 720p seçeneğiyle Geceyarısı Aygırı hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Geceyarısı Aygırı izleyiclerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Harika Tınılar Good Vibrations

Harika Tınılar 2012 yapımı biyografi müzikal filmidir. 1970 yıllarında Belfast’tayız. Reggae hayranı olan Teri Hooley, isyancı ve tutkulu bir müzisyen olarak kariyer yapmak istemektedir. Siyasi grupların yol kestiği, sınıf farklılıkları ve arasındaki gerginliğin günden güne arttığı zamanlarda eşi Ruth da ona destek olur. Teri’nin müziğe olan bağlılığı zamanla değişir ve kendini punk tarzına daha yakın görmeye başlar. Ayrıca türde yeni bir akıma da şahitlik etme şansı bulduğumuz Good Vibrations’ta dönemin gerilimi müziğin ruhuna da yansıyor. Sitemizden 720p seçeneğiyle Harika Tınılar hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Harika Tınılar izleyiclerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Shaadi Ke Side Effects |


Film İzle

Kısa Dönem 12 Türkçe dublaj

Bir genç danışmanın hayat hikayesini anlatan bu film. 8.1 imdb puanı alarak dikkatleri üzerine çekmiştir.



Film İzle

11 Nisan 2014 Cuma

Benimle Oynarmısın

Haksız bir ceza alarak hapishaneye mahkum edilen Sibel 8 yıl sonra özgürlüğe kavuştuğunda ilk işi yetimhanede kalan kızının yanına gitmek olur. Kızını yanına alıp doğduğu memlekete taşınacak olan Sibel bir türlü kızı Rüya’yı ikna edemez



Film İzle

Robot Polis

Ülkedeki gazeteciler sadece robotların yönettiği yeni bir yer keşfederler. Ancak robotlardan biri bozulduğunda ise muhabirler artık haber yapamayı değil canlarını kurtarmayı istemektedirler.



Film İzle

Tapınak Şövalyeleri 2

Tapınak şövalyeleri 2 filmi ilk serinin devamı niteliğindedir.



Film İzle

Derin Sular: The Deep

Bir balıkçı teknesi izlandanın güney kısımlarında batar. Normal bir insan battıkları denizdeki soğukluğa en fazla 10 veya 15 dakika dayanabilmektedir. Battıkları yerden kıyıya çıkabilmek için tam 5 saat yüzmeleri gerekmektedir.



Film İzle

Son Kurşun

Sokak sanatçısı olan ve bir o kadarda fakir olan bir adam, çok zengin bir kadınla tanışır ve onun evini para karşılığı boyoyacaktır, ancak ondan sonraki hayatında büyük değişiklikler olan adam kendini ölümcül bir ilişkinin ortasında bulacaktır.



Film İzle

The Little Rascals Save Day

The little rascals save day , Baglanfilmizle.com iyi seyirler diler



Film İzle

Ağır Abi: Bad Ass

Ülkenin kendi özel otobüslerine bir saldırı gerçekleşmiştir. Ancak ülkenin polisleri bu saldırıyı araştırmazlar, tüm görev ise şehrin kabadayılarına geçer. Saldıran kişileri bulmak için Ağır Abiler meydanlardadır.



Film İzle

Bayan Hiç Kimse – Miss Nobody

Yumuşak başlı bir sekreter, şirkette çalışırken kendi yeteneklerini keşfeder. Ancak birde başında bir o kadar sapık patronu vardır.



Film İzle

Başka Söze Gerek Yok

Evliliğine son noktayı koyan Eva’nın kızının geleceği için çalışması gerekmektedir. Masörlük yapan Eva tamda kızının okul çağında çalışması gerekmektedir.



Film İzle

Yılın Savaşı

Geçmişinden Hip-Hop yaptığından dolayı milyar dolarlık iş kuran bir adam, fransada düzenlenen yarışmaya öğrencilerini eğitip kazanmayı hedeflemektedir.



Film İzle

Gece Yarısından Önce

Sonları belirsiz olan 2 genç , yunan adalarına gidip gelecekleri hakkında konuşacaklar, tartışacaklar ancak sonları hep belirsiz kalacak



Film İzle

9 Nisan 2014 Çarşamba

Felekten Açlık Oyunları

Felekten Bir Gece ve Açlık Oyunları filmleriyle dalga geçen bir film. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Felekten Açlık Oyunları hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Felekten Açlık Oyunları izleyicilerine iyi seyirler dileriz



Film İzle

Dehşetin Gözleri 3: Hasta Sıfır | Türkçe Altyazılı

Dehşetin Gözleri 3 2014 yapımı korku filmidir. Bir grup araştırmacı tarafından denizde yapılan bir araştırmada, farklı bir virüs onlara bulaşır. Tüm deniz canlılarının yok olmasına sebep olan bu virüs, araştırmacıların yaptığı yanlışla insan ırkına da bulaşmaya başlar. Ne tür bir virüs olduğu tam anlamıyla anlaşılamayan ve nasıl etkiler yapacağı bilinmeyen bu virüs, araştırmacıları yavaş yavaş öldürmeye başlar. Bir süre sonra tüm şehre ve başka ülkeler de yayılan bu virüs, önüne geçilmezse insan neslini kurutmaya başlayacaktır. Sitemizden 720p seçeneğiyle Dehşetin Gözleri 3 hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Dehşetin Gözleri 3 izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

The Bag Man

The Bag Man 2014 yapımı gerilim suç filmidir. Bir kiralık katil olan Jack, Dragna isminde meşhur bir mafya babası aracılığıyla bir otelde farklı cinayetler işlemesi için tutulur. Fakat Dragna oraya gelene kadar uzaklaşmaması gerekmektedir. Bu esnada otelde bulunan Rivka isminde çekici bir kadınla yolları kesişir. Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle The Bag Man hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm The Bag Man izleyicileriene iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Mermi Bullet

Mermi 2014 yapımı gerilim, suç filmidir. Frank yalnız başına yaşayan torun sahibi bir adamdır. Frank’in torunu kaçırılması nedeniyle deliye dönen ve polislerin bu olayda onlara olması gereken adaleti sağlayamadığını anladığından dolayı adaleti tek başına sağlamasının gerektiğine inanır.Sitemizden 1080p ve 720p seçenekleriyle Mermi hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Mermi izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Kötü ÜlkeBad Country

Kötü Ülke 2014 yapımı suç filmidir. Willem Dafoe’yu bir dedektif, Matt Dillon’u ise muhbirlik yapan Jesse Weiland kişiliği ile görceğimiz Bad Country, suç dünyasına eğilen ancak öykü itibariyle orijinallik göstermeyen örneklerin arasına katılacak gibi görünüyor. Sitemizden 1080p ve 720p seçneekleriyle Kötü Ülke hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Kötü Ülke izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Free To Play

Free To Play 2014 yapımı belgesel filmidir. Kendi alanında rekor olan ve birinciye 1 milyon dolar para armağanı vaat eden bir oyun turnuvasını anlatıyor. Sitemizden 720p seçeneğiyle Free To Play hd izleyebilirsiniz. Sitemizdeki tüm Free To Play izleyicilerine iyi seyirler dileriz.



Film İzle

Evlilik Anlaşması

İki çok samimi arkadaş bir karar alırlar. Eğer 10 yıl süre boyunca bu iki arkadaş evlenmezse birbirleriyle evleneceklerine dair söz vermişlerdir. Romantik ve komedi dolu dakikalar sizi bekliyor.



Film İzle

Austen Diyarı & Austenland

30 Yaşında bekar bir kadının hayat hikayesini anlatan romantik ve aynı zaman komik bir filmdir. Bu kadın her ne kadar normal bir hayat sürüyor gibi gözüksede aslında yaşamı sırlarla doludur.



Film İzle

Benim Aşk Pastam: My Blueberry Nights

Hong Kong’lu yönetmen Wong Kar Wai İngilizce olarak çektiği ilk filmi, gönül yarası ve yeni başlangıç arasındaki mesafede dramatik bir gezintiye çıkarıyor. Kalbi kırılan Elizabeth (Norah Jones) yaşadıklarının ardından hayatındaki her şeyi, rüyasını ve duygusal olarak yakınlaşmaya başladığı arkadaşı Jeremy’i (Jude Law) geride bırakarak kırık kalbini düzeltebilecek bir şeyler bulmak amacıyla Amerika boyunca bir yolculuğa çıkmaya karar veriyor.Seyahati boyunca garsonluk yapıyor ve Memphis’te kendisinden çok daha fazla üzüntülü ve sorun yaşayan bir polis Arnie (David Strathain) ve eşi Sue Lynne( Rachel Weisz) ve babasıyla sorunları olan, kumarbaz Leslie (Natalie Portman) ile tanışıyor. Elizabeth bu kişileri tanıdıkça yalnızlığın ve yoksunluğun gerçek derinliğine tanık oluyor ve aslında bu yolculuğun aradığının bir parçası olduğunu anlamaya başlıyor.



Film İzle

Delivery Man

Yirmi yıl önce sperm bankasına spermlerini bağışlamış olan David Wozniak, geçen bunca yılın ardından ilginç bir durumla karşılaşır. O dönemde yaptığı bağışlar aracılığıyla farklı yerlerde



Film İzle

Game Of Thrones (4.Sezon 1.Bölüm)

Süre: 60 dk.

Yedi asil ailenin efsanevi Westeros arazisini kontrol edebilmek için verdikleri amansız mücadele kaldığı yerden devam ediyor.



Film İzle

Gözcü – The Lookout

Süre: 99 dk.

Chris akli dengesi pek yerinde olmayan ve bir bankada gece bekçiliği yapan sıradan biridir. Bir gün kendisine daha iyi bir hayat için söz veren bir adamın sözlerine inanarak tuzağa düşer ve bankayı soyma planına oda dahil olur.



Film İzle

Sıcak Çarpışma – Crash And Burn

Süre: 100 dk.

Eski bir araba hırsızı olan Kevin’e FBI tarafından çok ilginç bir teklif gelir. Büyük bir araba hırsızlığı yapan şebekeyi çökertebilmek için onu ajan olarak gizlice bu şebekeye sokmak isterler. Teklifi kabul eden Kevin mafyanın içerisinde ajan olduğu öğrenilince soğukkanlı olabilecek mi ?



Film İzle

8 Nisan 2014 Salı

Forrest Gump

Zeka seviyesi düşük olan bir erkeğin hayatını ele alan filmde, Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor.
http://www.hd-filmiizle.com/forrest-gump.html

Ada – The Island

Lincoln Six Eco ve Jordan Two-Delta görünüşe göre ütopik ama dışa kapalı bir tesiste yaşamaktadırlar. Dikkatle kontrol edilen bu ortamın tüm diğer sakinleri gibi, onlar da Ada ya gönderilmek için seçilmeyi umutluyorlardır; söylentiye göre burası gezegendeki son kirletilmemiş bölgedir.Ama aslında kendilerinin birer klon olduklarını ve ölmeleri yaşamlarından daha değerli olduğunu keşfettiklerinde cüretkar bir kaçış planlarlar.
http://www.hd-filmiizle.com/ada-the-island.html

Son Vurgun

Mark Wahlberg, ardında bırakmak için çok uğraştığı dünyadan uzak durmaya çalışan ve ailesini korumak için her şeyi yapan bir adamı anlatan hızlı tempolu Contraband filmindeki oyuncu kadrosunun başında yer alıyor. New Orleans’da geçen film, uluslararası kaçakçılığın sadakatin nadiren var olduğu ve ölümün köşe başında beklediği acımasız dünyasını keşfediyor.
http://www.hd-filmiizle.com/son-vurgun.html

Akıl Defteri – Memento

Leonard Shelby, pahalı takım elbiseler giyer, son model bir Jaguar kullanır; bunun yanında ucuz, tanınmamış motellerde konaklar ve ödemelerini hep nakit parayla gerçekleştirir. Başarılı bir iş adamı görüntüsündedir Ancak Leonard ın tek işi intikam almaktır; karısının ırzına geçip öldüren adamın peşindedir. Şüpheleri polis tarafından dikkate alınmayan Leonard ın yaşamındaki tek mücadelesi, adalet arayışı uzerine kurulmuştur. Katili belirlemesinde ise büyük bir zorlukla karşı karşıyadır. Leonard ın nadir görülen, tedavisi olmayan bir hafıza kaybı hastalığı vardır. “Kaza” öncesi olayları tüm ayrıntılarına kadar hatırlayabilen Leonard, 15 dakika önce ne olup bittiğini, ne yaptığını, nereye gittiğini ve neden gittiğini bilememektedir. Christopher Nolan yönetmenliğindeki psikolojinizi bozacak bir film..
http://www.hd-filmiizle.com/akil-defteri-memento.html

Gladyatör – Gladiator

Roma İmparatorluğu na en parlak dönemi yaşatan General Maximus, girdiği bir meydan savaşından daha zaferle çıkar, artık tek hayali bir an önce evine dönerek karısı ve ailesine kavuşmaktır. Fakat, zamanın Roma İmparatoru Marcus Aurelius ,Maximus a önemli bir görev verir ve iktidara sahip çıkmasını ister. Bunun üzerine imparatorun oğlu olan Commodus, iktidarın elinden alınacağını anlayınca general ve ailesini öldürme emri verir. Maximus ölümden zor kurtulur ve gladyatörler arenasına sürgün edilir. Yıllar sonra Roma ya geri dönen güçlü gladyatör Maximus un tek amacı Commodus u öldürerek karısı ve oğlunun katledilmesinin intikamını almaktır.
http://www.hd-filmiizle.com/gladyator-gladiator.html
Online Film izleme Adresiniz http://www.hd-filmiizle.com Yayın Hayatına Başlamıştır.

27 Mart 2014 Perşembe

Ölüm Uygulaması


Psikoloji öğrencisi İris (Hannah Hoekstra), tuhaf bir biçimde cep telefonunda ortaya çıkan bir uygulama olduğunu fark eder. Uygulama, birbirinden korkunç fotoğraflar ve videolar ile İris’in en derin sırlarını gün yüzüne çıkaracak, genç kızın hayatını kabusa çevirecektir.



Ölüm Uygulaması

Pislikler


İnsanı hipnotize eden, derin, karanlık, kendi içinde dönüp duran bir intikam hikâyesi anlatıyor Claire Denis’nin son filmi. Hikâyenin kahramanı Marco, bir yük gemisinin kaptanıdır. Kız kardeşi Sandra, onu acilen Paris’e çağırır: Kocası intihar etmiş, işleri bozulmuş, kızı kötü durumdadır. Sandra, bütün olanlardan kudretli işadamı Edouard Laporte’u sorumlu tutmaktadır. Hızır gibi yetişen Marco, Laporte’un metresinin oturduğu binaya taşınır. Fakat kız kardeşinin kumpaslarından haberdar değildir. Akira Kurosawa’nın Warui yatsu hodo yoku nemuru / Kötüler Rahat Uyur filminden yola çıkan Pislikler, ilk gösterimini Cannes Film Festivali’nin Belirli Bir Bakış bölümünde yaptı. Filmin müzikleri yine, daha önce İstanbul Film Festivali’nde özel bir konser veren Tindersticks’e ait. Pislikler Türkçe Dublaj izle Pislikler Altyazılı izle



Pislikler

İkinci Şans


Jeff (Greg Vaughan) bir itfaiye arff görevlisidir. Bacağından yaralanmıştır. İyileşme anına kadar giriş katında evi olan acil hat operatörü Jenny’den kiraladığı odaya yerleşir. Ve olaylar zinciri başlar… Alison Sweeney ve Greg Vaughan’ın oynadığı filmin yönetmeni Ernie Barbarash.



İkinci Şans

Aşk Balık Kokar


Meksikalı yönetmen Analeine Cal y Mayor’un ilk filmi çok nadir rastlanan bir hastalığı olan, ve kendisini kimsenin anlamadığını düşünen – ki bu o kadar nadir rastlanan bir durum değil- bir gencin hikayesi. Mica ilk bakışta gayet sıradan bir genç gibi görünebilir. Ancak ilk izlenimler sıklıkla kandırıcı olabilir. Herşeyden önce, Mica, hayali bir Meksikalı arabesk şarkıcısı olan Guillermo Garibai’ye adanmış kenar mahalle müzesinde, orayı büyük bir hevesle işleten ve onu çok seven annesiyle beraber yaşamaktadır. Ama daha da önemlisi Mica kokuyordur. Balık gibi kokuyordur. Ne doktorlar, ne psikoloğu ne de anne ve babası biu duruma bir çözüm bulamaz. Kimse Mica ile arkadaş olmak istemez. Kızlar onunla konuşmaz. Büyürken düzenli olarak terapi seanslarına (Carrie-Anne Moss) katılır ve aynı okuldan çocukluk arkadaşı olan ve suyun altında zaman geçirmeyi çok seviği için hep gittiği yüzme havuzunda yetişkin haliyle tekrar karşılaştığı Laura (Lenny Kravitz’in sevimli kızı Zoe Kravitz) ile aralarında bir ilişki başlar.



Aşk Balık Kokar

Bering Denizi Canavarı


Bering Denizi’nde altın aramaları yapan bir aile, yerel bir efsaneye konu olan vampirimsi yaratıkları dinlenme alanlarında rahatsız edince korku dolu anlar başlar.



Bering Denizi Canavarı

Güneş Fırtınası


Pentagon’un en iyi fizikçisi tarafından yapılmaya başlanan ve sonra durdurulan bir proje, askeri kullanıma sunulmak için eski yardımcısı tarafından tekrar ortaya çıkarılır. Yardımcının beceriksizliği ve Savunma Sekreterliği ile sistem çok erken test edilir ve ortaya daha önce görülmemiş ışınlar çıkar. Bu ışınlar tüm kıtalarda felaketlere neden olur. Bunu sadece bir dahi durdurabilir, daha önce Güvenlik Sekreteri tarafından mağdur edilmiş bir dahi. Dünyanın çekirdeğinin dönmeyi durdurduğu ve Dünya’da sismik felaketlerin başladığı bu durumda bu dahi, özel kuvvetleri atlatıp dünyayı kurtarmak zorundadır ..



Güneş Fırtınası

crypt


Kilise, bir manastır mahzeninde gizemli bir şekilde ölen bir grup gence ne olduğunu araştırmak için inceleme ekibi oluşturur. Mark Harris, Natalie Stone ve Peter Woodward’ın oynadığı gerilim dolu filmin yönetmeni Mark Murphy. .



crypt

Umudun Peşinde


Filmde evlilik dışı doğduğuna inanılan ve bu nedenle evlatlık verilen bir çocuğun annesi olan Philomena Lee’nin çabaları anlatılıyor. Kilisenin doktrinine uygun olarak, kadın oğlunun nerede olduğunu araştırmayacağına dair bir sözleşme imzalamıştır. Yıllar sonra İngiltere’de bir aile kurduktan sonra, Philomena uzun zamandır kayıp olan oğlunu birlikte bulmaya karar vereceği bir BBC muhabiriyle tanışır.



Umudun Peşinde

Hesaplaşma Zamanı


Emekliye ayrılmak üzere olan iki boksör, karşılıklı son maçlarına çıkarlar. Son kez kozlar paylaşılırken tabii ki bahisçiler ve hayranlar bu büyük maçın takipçisi olacaklardır. 50 İlk Öpücük, Akıllı Ol, Asabiyim gibi kaliteli komedileriyle tanıdığımız Peter Segal’ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmde başrolleri ise Sylvester Stallone ve Robert De Niro paylaşıyor. Efsane aktölere kadroda eşlik eden bir diğer isimse seyretmeyi özleidğimiz Kim Basinger… Not: Orjinal kalite ve düzgün altyazı ile yayınlanmıştır. (Daha önce internet üzerinde türkçe altyazının arkasında çince altyazı olarak yayın yapılmıştı..)



Hesaplaşma Zamanı

Veronica Mars


Çok sevilen televizyon dizisi Veronica Mars’ın uzun metrajlı film projesi olan yapımın başrolünde Veronica karakterini Kristen Bell canlandırıyor. Dizinin bitmesine çok üzülen hayranlarının maddi girişimi ve desteği ile hayata geçen Veronica Mars filminin yönetmen koltuğunda ise dizinin 3 yıl boyunca prodüktörlüğünü üstlenen Rob Thomas oturuyor.



Veronica Mars

Öz Hakiki Karakol: Asayiş Berkemal Aga


Yönetmenliğini İbrahim Güler’in yaptığı ”Öz Hakiki Karakol” filmi, ”Herkesin içinde bir polis vardır” ana fikrinden yola çıkıyor. Cezaevinden yeni çıkan üç kağıtçı Hasan, yaptığı soygun planını uygulamak için beceriksiz mahalle arkadaşlarıyla birlikte dolandırıcılığa tövbe etmiş ”Kuzey Baba”yı ikna etmeye gider. Kısa yoldan zengin olma hayaliyle yanıp tutuşan gençler, birden kendilerini çakma bir köy karakolunda polis olarak bulurlar. Komedi dalında izleyicileri beyaz perdeye çekmeyi amaçlayan filmde, Emin Maltepe, Cengiz Bozkurt, Oktay Gürsoy, Serkan Genç, Sezgin Cengiz, Hasan Demirtaş rol alıyor.



Öz Hakiki Karakol: Asayiş Berkemal Aga

Kennedy Suikastı


Yıl 1959. İki kişi hayatlarının dönüm noktasıyla yüzleşmek üzere. Bir tanesi Washington DC’de başkanlık için adaylığını açıklarken, diğeri ise Moskova’da ABD büyükelçiliğinde Amerikan vatandaşlığı terk etmek için başvuruda bulunuyor. Görünürde ilişkisi olmayan bu iki hikayenin, tarihin akışını sonsuza dek değiştirecek bir noktada kesişeceğini kimse tahmin edemezdi. National Geographic’in sunduğu, Bill O’Reilly ve Martin Dougard’ın en çok satanlar listesindeki kitabından uyarlanarak Scott Free Productions tarafından üretilen “Kennedy Suikastı”, Amerika tarihinin en şok edici olaylarından olan John F. Kennedy’nin Lee Oswald tarafından öldürülüşünü konu alıyor. İki korkunç cinayet ile bir devrin kapanmasına neden olan dönüm noktasının iniş ve çıkışlarını izleyeceğimiz filmde, Başkan Kennedy’i Rob Lowe, Jacqueline Kennedy’i Ginnifer Goodwin, Lee Harvey Oswald’ı Will Rothhaar ve Marina Oswald’ı ise Michelle Trachtenberg canlandırıyor. Kennedy Suikastı Türkçe Dublaj izle Kennedy Suikastı Altyazılı izle



Kennedy Suikastı

Bir Kuş Gözlemcisinin Hayat Rehberi


Kuşlarla çok yakından ilgilenen 15 yaşındaki David, babasının yeniden evleneceği günün hemen öncesinde arkadaşıyla beraber yolculuğa çıkar. Genç oyuncu Kodi Smith-Mcphee’nin başrolde olduğu filmde ona Oscar’lı yıldız Ben Kingsley ve James Le Gros eşlik ediyor.



Bir Kuş Gözlemcisinin Hayat Rehberi

The Outsider


Olaylar, İngiliz ordusunda paralı asker olarak görev yapan Lex Walker’a kızının öldüğünün söylenmesi ile başlar. Los Angeles’e vardığında cesedin kızına ait olmadığını görür ve araştırmaya başlar.



The Outsider

Gönlümü Çaldın


Eski çocukluk arkadaşı olan Josh ve Molly, Los Angeles’tan Chicago’ya bir aile düğünü için dönerler. Fakat Josh’un babasının sağlığı da pek iyi değildir ve onu üzmemek için sahte nişanlı numarası yaparlar. Fakat aile ve arkadaş çevresi bu habere o kadar sevinir ki, ikisi adına evlilik ve düğün planı yapmaya başlarlar ve işler çığrından çıkar! Şimdi ikisi de bir karar vermek zorundadır: bu işe bir son verip Los Angeles’a eski hayatlarına geri mi döneceklerdir yoksa birbirlerine hissetmeye başladıkları gerçek duygularının akışına bırakıp Chicago’da yeni bir hayat mı kuracaklardır?



Gönlümü Çaldın

Paranormal Activity: İşaretliler


Jesse komşusunun ölümünden sonra rahatsız edici ve açıklanamaz bir takım olaylar yaşamaya başlar. Jessie kötü niyetli bir şeytani varlık tarafından işaretlenmiş olduğunu öğrenir ve olayların kendi kontrolünden çıkması artık an meselesidir.



Paranormal Activity: İşaretliler

Dondurucu – Freezer


Robert karakterini canlandıran Dylan McDermott filmde, New Yorklu bir tamirci rolündedir. Doğum gününde bilinçsiz bir şekilde kilitli kalır ve uyandığında kendisini bir lokantanın dondurucusunda bulur. Fakat neden orada olduğu — ve nasıl hayatta kaldığı — yanlış bir kimliğin, Rus çetesinin, kayıp sekiz milyon doların ve hepsinin anahtarını elinde tutuyor olabilecek yaralı bir polisin (Peter Facinelli) kan dondurucu kabusunu açığa çıkaracaktır. Derece düşmektedir. Korku artmaktadır. Dondurucu ölüm ve acımasız eşkiyalar arasında kalmış bir adam için, ertesi gün olacaklar kan donduran çarpıklığa işaret edebilir. Not: Daha önce altyazılı olarak eklenen film türkçe dublaj olarak güncellenmiştir.



Dondurucu – Freezer

Sadece Tanrı Affeder


Nicolas Winding Refn ve Ryan Gosling’in Drive filminden sonraki yeni projeleri olan Only God Forgives, aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak nitelendiriliyor. On yıl önce bir cinayet işleyen Julian, şimdilerde sürgündedir ve Bangkok’ta yaşamaktadır. Burada görünürde kardeşi Billy ile birlikte bir boks klübü işletmekte olan Julian, esas gelirini buradan yürüttüğü uyuşturucu ağından kazanmaktadır. Güzel zamanlar, Billy’nin genç bir kızı öldürmesiyle sona erer. Zira Billy de kendini Bangkok sokaklarını temizlemeye adayan gizemli intikam meleği Chang tarafından öldürülmüştür. Olayların bu raddeye gelmesi ailenin güzel ve tahammülsüz annesi Crystal’ı da devreye sokar. Crystal’ın kışkırtmalarıyla intikam almaya karar veren Julian, kardeşini öldürenlerin peşine düşerek intikam arayışına çıkar. ‘İntikam meleği’ni hedef aldığı bu savaş, başta sadece iki kişinin yer alacağı, sonrasındaysa sadece bir tanesinin hayatta kalabileceği türden olacaktır…



Sadece Tanrı Affeder

Sert Ajan


Korkusuz bir Göçmen Bürosu ajanı acımasız suçlularla dolu bir suç karteli içinde çok gizli bir görev gerçekleştirmesi gerekir. Onun asıl görevi, genç kadın insan kaçakçılığını durdurmak ve sorumluları adalet önüne getirmek için hiç bir şeyden sakınmamaktır.



Sert Ajan