27 Mart 2014 Perşembe

Ölüm Uygulaması


Psikoloji öğrencisi İris (Hannah Hoekstra), tuhaf bir biçimde cep telefonunda ortaya çıkan bir uygulama olduğunu fark eder. Uygulama, birbirinden korkunç fotoğraflar ve videolar ile İris’in en derin sırlarını gün yüzüne çıkaracak, genç kızın hayatını kabusa çevirecektir.



Ölüm Uygulaması

Pislikler


İnsanı hipnotize eden, derin, karanlık, kendi içinde dönüp duran bir intikam hikâyesi anlatıyor Claire Denis’nin son filmi. Hikâyenin kahramanı Marco, bir yük gemisinin kaptanıdır. Kız kardeşi Sandra, onu acilen Paris’e çağırır: Kocası intihar etmiş, işleri bozulmuş, kızı kötü durumdadır. Sandra, bütün olanlardan kudretli işadamı Edouard Laporte’u sorumlu tutmaktadır. Hızır gibi yetişen Marco, Laporte’un metresinin oturduğu binaya taşınır. Fakat kız kardeşinin kumpaslarından haberdar değildir. Akira Kurosawa’nın Warui yatsu hodo yoku nemuru / Kötüler Rahat Uyur filminden yola çıkan Pislikler, ilk gösterimini Cannes Film Festivali’nin Belirli Bir Bakış bölümünde yaptı. Filmin müzikleri yine, daha önce İstanbul Film Festivali’nde özel bir konser veren Tindersticks’e ait. Pislikler Türkçe Dublaj izle Pislikler Altyazılı izle



Pislikler

İkinci Şans


Jeff (Greg Vaughan) bir itfaiye arff görevlisidir. Bacağından yaralanmıştır. İyileşme anına kadar giriş katında evi olan acil hat operatörü Jenny’den kiraladığı odaya yerleşir. Ve olaylar zinciri başlar… Alison Sweeney ve Greg Vaughan’ın oynadığı filmin yönetmeni Ernie Barbarash.



İkinci Şans

Aşk Balık Kokar


Meksikalı yönetmen Analeine Cal y Mayor’un ilk filmi çok nadir rastlanan bir hastalığı olan, ve kendisini kimsenin anlamadığını düşünen – ki bu o kadar nadir rastlanan bir durum değil- bir gencin hikayesi. Mica ilk bakışta gayet sıradan bir genç gibi görünebilir. Ancak ilk izlenimler sıklıkla kandırıcı olabilir. Herşeyden önce, Mica, hayali bir Meksikalı arabesk şarkıcısı olan Guillermo Garibai’ye adanmış kenar mahalle müzesinde, orayı büyük bir hevesle işleten ve onu çok seven annesiyle beraber yaşamaktadır. Ama daha da önemlisi Mica kokuyordur. Balık gibi kokuyordur. Ne doktorlar, ne psikoloğu ne de anne ve babası biu duruma bir çözüm bulamaz. Kimse Mica ile arkadaş olmak istemez. Kızlar onunla konuşmaz. Büyürken düzenli olarak terapi seanslarına (Carrie-Anne Moss) katılır ve aynı okuldan çocukluk arkadaşı olan ve suyun altında zaman geçirmeyi çok seviği için hep gittiği yüzme havuzunda yetişkin haliyle tekrar karşılaştığı Laura (Lenny Kravitz’in sevimli kızı Zoe Kravitz) ile aralarında bir ilişki başlar.



Aşk Balık Kokar

Bering Denizi Canavarı


Bering Denizi’nde altın aramaları yapan bir aile, yerel bir efsaneye konu olan vampirimsi yaratıkları dinlenme alanlarında rahatsız edince korku dolu anlar başlar.



Bering Denizi Canavarı

Güneş Fırtınası


Pentagon’un en iyi fizikçisi tarafından yapılmaya başlanan ve sonra durdurulan bir proje, askeri kullanıma sunulmak için eski yardımcısı tarafından tekrar ortaya çıkarılır. Yardımcının beceriksizliği ve Savunma Sekreterliği ile sistem çok erken test edilir ve ortaya daha önce görülmemiş ışınlar çıkar. Bu ışınlar tüm kıtalarda felaketlere neden olur. Bunu sadece bir dahi durdurabilir, daha önce Güvenlik Sekreteri tarafından mağdur edilmiş bir dahi. Dünyanın çekirdeğinin dönmeyi durdurduğu ve Dünya’da sismik felaketlerin başladığı bu durumda bu dahi, özel kuvvetleri atlatıp dünyayı kurtarmak zorundadır ..



Güneş Fırtınası

crypt


Kilise, bir manastır mahzeninde gizemli bir şekilde ölen bir grup gence ne olduğunu araştırmak için inceleme ekibi oluşturur. Mark Harris, Natalie Stone ve Peter Woodward’ın oynadığı gerilim dolu filmin yönetmeni Mark Murphy. .



crypt

Umudun Peşinde


Filmde evlilik dışı doğduğuna inanılan ve bu nedenle evlatlık verilen bir çocuğun annesi olan Philomena Lee’nin çabaları anlatılıyor. Kilisenin doktrinine uygun olarak, kadın oğlunun nerede olduğunu araştırmayacağına dair bir sözleşme imzalamıştır. Yıllar sonra İngiltere’de bir aile kurduktan sonra, Philomena uzun zamandır kayıp olan oğlunu birlikte bulmaya karar vereceği bir BBC muhabiriyle tanışır.



Umudun Peşinde

Hesaplaşma Zamanı


Emekliye ayrılmak üzere olan iki boksör, karşılıklı son maçlarına çıkarlar. Son kez kozlar paylaşılırken tabii ki bahisçiler ve hayranlar bu büyük maçın takipçisi olacaklardır. 50 İlk Öpücük, Akıllı Ol, Asabiyim gibi kaliteli komedileriyle tanıdığımız Peter Segal’ın yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu filmde başrolleri ise Sylvester Stallone ve Robert De Niro paylaşıyor. Efsane aktölere kadroda eşlik eden bir diğer isimse seyretmeyi özleidğimiz Kim Basinger… Not: Orjinal kalite ve düzgün altyazı ile yayınlanmıştır. (Daha önce internet üzerinde türkçe altyazının arkasında çince altyazı olarak yayın yapılmıştı..)



Hesaplaşma Zamanı

Veronica Mars


Çok sevilen televizyon dizisi Veronica Mars’ın uzun metrajlı film projesi olan yapımın başrolünde Veronica karakterini Kristen Bell canlandırıyor. Dizinin bitmesine çok üzülen hayranlarının maddi girişimi ve desteği ile hayata geçen Veronica Mars filminin yönetmen koltuğunda ise dizinin 3 yıl boyunca prodüktörlüğünü üstlenen Rob Thomas oturuyor.



Veronica Mars

Öz Hakiki Karakol: Asayiş Berkemal Aga


Yönetmenliğini İbrahim Güler’in yaptığı ”Öz Hakiki Karakol” filmi, ”Herkesin içinde bir polis vardır” ana fikrinden yola çıkıyor. Cezaevinden yeni çıkan üç kağıtçı Hasan, yaptığı soygun planını uygulamak için beceriksiz mahalle arkadaşlarıyla birlikte dolandırıcılığa tövbe etmiş ”Kuzey Baba”yı ikna etmeye gider. Kısa yoldan zengin olma hayaliyle yanıp tutuşan gençler, birden kendilerini çakma bir köy karakolunda polis olarak bulurlar. Komedi dalında izleyicileri beyaz perdeye çekmeyi amaçlayan filmde, Emin Maltepe, Cengiz Bozkurt, Oktay Gürsoy, Serkan Genç, Sezgin Cengiz, Hasan Demirtaş rol alıyor.



Öz Hakiki Karakol: Asayiş Berkemal Aga

Kennedy Suikastı


Yıl 1959. İki kişi hayatlarının dönüm noktasıyla yüzleşmek üzere. Bir tanesi Washington DC’de başkanlık için adaylığını açıklarken, diğeri ise Moskova’da ABD büyükelçiliğinde Amerikan vatandaşlığı terk etmek için başvuruda bulunuyor. Görünürde ilişkisi olmayan bu iki hikayenin, tarihin akışını sonsuza dek değiştirecek bir noktada kesişeceğini kimse tahmin edemezdi. National Geographic’in sunduğu, Bill O’Reilly ve Martin Dougard’ın en çok satanlar listesindeki kitabından uyarlanarak Scott Free Productions tarafından üretilen “Kennedy Suikastı”, Amerika tarihinin en şok edici olaylarından olan John F. Kennedy’nin Lee Oswald tarafından öldürülüşünü konu alıyor. İki korkunç cinayet ile bir devrin kapanmasına neden olan dönüm noktasının iniş ve çıkışlarını izleyeceğimiz filmde, Başkan Kennedy’i Rob Lowe, Jacqueline Kennedy’i Ginnifer Goodwin, Lee Harvey Oswald’ı Will Rothhaar ve Marina Oswald’ı ise Michelle Trachtenberg canlandırıyor. Kennedy Suikastı Türkçe Dublaj izle Kennedy Suikastı Altyazılı izle



Kennedy Suikastı

Bir Kuş Gözlemcisinin Hayat Rehberi


Kuşlarla çok yakından ilgilenen 15 yaşındaki David, babasının yeniden evleneceği günün hemen öncesinde arkadaşıyla beraber yolculuğa çıkar. Genç oyuncu Kodi Smith-Mcphee’nin başrolde olduğu filmde ona Oscar’lı yıldız Ben Kingsley ve James Le Gros eşlik ediyor.



Bir Kuş Gözlemcisinin Hayat Rehberi

The Outsider


Olaylar, İngiliz ordusunda paralı asker olarak görev yapan Lex Walker’a kızının öldüğünün söylenmesi ile başlar. Los Angeles’e vardığında cesedin kızına ait olmadığını görür ve araştırmaya başlar.



The Outsider

Gönlümü Çaldın


Eski çocukluk arkadaşı olan Josh ve Molly, Los Angeles’tan Chicago’ya bir aile düğünü için dönerler. Fakat Josh’un babasının sağlığı da pek iyi değildir ve onu üzmemek için sahte nişanlı numarası yaparlar. Fakat aile ve arkadaş çevresi bu habere o kadar sevinir ki, ikisi adına evlilik ve düğün planı yapmaya başlarlar ve işler çığrından çıkar! Şimdi ikisi de bir karar vermek zorundadır: bu işe bir son verip Los Angeles’a eski hayatlarına geri mi döneceklerdir yoksa birbirlerine hissetmeye başladıkları gerçek duygularının akışına bırakıp Chicago’da yeni bir hayat mı kuracaklardır?



Gönlümü Çaldın

Paranormal Activity: İşaretliler


Jesse komşusunun ölümünden sonra rahatsız edici ve açıklanamaz bir takım olaylar yaşamaya başlar. Jessie kötü niyetli bir şeytani varlık tarafından işaretlenmiş olduğunu öğrenir ve olayların kendi kontrolünden çıkması artık an meselesidir.



Paranormal Activity: İşaretliler

Dondurucu – Freezer


Robert karakterini canlandıran Dylan McDermott filmde, New Yorklu bir tamirci rolündedir. Doğum gününde bilinçsiz bir şekilde kilitli kalır ve uyandığında kendisini bir lokantanın dondurucusunda bulur. Fakat neden orada olduğu — ve nasıl hayatta kaldığı — yanlış bir kimliğin, Rus çetesinin, kayıp sekiz milyon doların ve hepsinin anahtarını elinde tutuyor olabilecek yaralı bir polisin (Peter Facinelli) kan dondurucu kabusunu açığa çıkaracaktır. Derece düşmektedir. Korku artmaktadır. Dondurucu ölüm ve acımasız eşkiyalar arasında kalmış bir adam için, ertesi gün olacaklar kan donduran çarpıklığa işaret edebilir. Not: Daha önce altyazılı olarak eklenen film türkçe dublaj olarak güncellenmiştir.



Dondurucu – Freezer

Sadece Tanrı Affeder


Nicolas Winding Refn ve Ryan Gosling’in Drive filminden sonraki yeni projeleri olan Only God Forgives, aksiyon ve şiddet dolu bir intikam hikayesi olarak nitelendiriliyor. On yıl önce bir cinayet işleyen Julian, şimdilerde sürgündedir ve Bangkok’ta yaşamaktadır. Burada görünürde kardeşi Billy ile birlikte bir boks klübü işletmekte olan Julian, esas gelirini buradan yürüttüğü uyuşturucu ağından kazanmaktadır. Güzel zamanlar, Billy’nin genç bir kızı öldürmesiyle sona erer. Zira Billy de kendini Bangkok sokaklarını temizlemeye adayan gizemli intikam meleği Chang tarafından öldürülmüştür. Olayların bu raddeye gelmesi ailenin güzel ve tahammülsüz annesi Crystal’ı da devreye sokar. Crystal’ın kışkırtmalarıyla intikam almaya karar veren Julian, kardeşini öldürenlerin peşine düşerek intikam arayışına çıkar. ‘İntikam meleği’ni hedef aldığı bu savaş, başta sadece iki kişinin yer alacağı, sonrasındaysa sadece bir tanesinin hayatta kalabileceği türden olacaktır…



Sadece Tanrı Affeder

Sert Ajan


Korkusuz bir Göçmen Bürosu ajanı acımasız suçlularla dolu bir suç karteli içinde çok gizli bir görev gerçekleştirmesi gerekir. Onun asıl görevi, genç kadın insan kaçakçılığını durdurmak ve sorumluları adalet önüne getirmek için hiç bir şeyden sakınmamaktır.



Sert Ajan

Hayallerin Ötesinde


2012 Varşova En İyi Yönetmen, İzleyici Ödülü Özgürce hareket edebilmek aynı zamanda şiirsel olabilir mi? Lizbon´da görme engelliler için hizmet veren tanınmış bir klinikte eğitmen olarak işe başlayan Ian, bir grup hastaya ücretsiz mekânsal oryantasyon eğitimi vermektedir. Ian dünyanın farklı ülkelerinden gelmiş, umutla dolu genç yetişkinlerden ve çocuklardan oluşan hastalarının güvenini çabucak kazanır. Ancak, başarılı olduğu kadar sıra dışı yöntemleri idareciler tarafından fazla zorlayıcı bulunur ve profesyonelce davranmamakla suçlanır. Andrzej Jakimowski´nin 2007´nin bol ödüllü hit filmi Tricks´in ardından gelen bu üçüncü filmi dünyanın gerçekte nasıl olduğunu keşfe çıkıyor.



Hayallerin Ötesinde

11 Mart 2014 Salı

Savannah (Altyazılı) izle


Kendisine kalan büyük mirası reddederek daha huzurlu ve daha sakin bir hayat yaşamak için nehir kıyısına yerleşen ve geri kalan hayatını burada sürdürmek isteyen Ward Allen’ın serüvenlerini anlatan filmde, Ward’ın avcı olarak hayatına devam ettiğini ve kanunlara karşı dik duruşunu izliyoruz. Dönemin işleyişini yanlış takip eden ve tek başına hareket etmeyi yeğleyen Ward, arkadaşı Christmas’tan vazgeçemiyor. Cesur tavırları ve güçlü vücudu ile bir kadının kalbini çalan Ward’ın mücadelesi akıcı bir senaryo ile beyaz perdeye taşınıyor. Savannah Türkçe Dublaj izle Savannah Altyazılı izle



Savannah (Altyazılı) izle

Savannah izle


Kendisine kalan büyük mirası reddederek daha huzurlu ve daha sakin bir hayat yaşamak için nehir kıyısına yerleşen ve geri kalan hayatını burada sürdürmek isteyen Ward Allen’ın serüvenlerini anlatan filmde, Ward’ın avcı olarak hayatına devam ettiğini ve kanunlara karşı dik duruşunu izliyoruz. Dönemin işleyişini yanlış takip eden ve tek başına hareket etmeyi yeğleyen Ward, arkadaşı Christmas’tan vazgeçemiyor. Cesur tavırları ve güçlü vücudu ile bir kadının kalbini çalan Ward’ın mücadelesi akıcı bir senaryo ile beyaz perdeye taşınıyor. Savannah Türkçe Dublaj izle Savannah Altyazılı izle



Savannah izle

Kovboy Kızlar ve Melekler izle


Rodeocu adamlarla birlikte yaşayarak onlarla birlikte rodeo yapmayı öğrenen bir genç kızın hikayesi. Alıngan ve asi bir genç kız, rodeoya düşkünlüğü ile tanınmaktadır. Rodeo onun en büyük tutkusudur. Bu tutkusu için yollara düşer ve bir rodeocu aramaya başlar. En sonunda yaşlı bir adam tarafından işletilen bir rodeo çiftliğinde kendini bulur. Kendisi de orada yaşamaya başlar. Atlarla ve rodeocularla çok iyi arkadaş olur. Kendisi de zamanla çok iyi bir rodeocu olacaktır. Doğuştan gelen bir yeteneği ve yüreğindeki cesareti de birleşince harika bir rodeocu kız olacaktır.



Kovboy Kızlar ve Melekler izle

Hititya: Madalyonun Sırrı izle


Alaz, Nehir ve Yaman sevimli ve karakterli 3 kardeştir. Babası ile birlikte yaşayan bu 3 kardeş annesinden uzun süre ayrı tutulmuştur ve anneleri özle bir güce sahiptir. Paralel evrende gezintiye çıkan 3 kardeşin en büyük amacı küçük bir gezintiye çıkarak annelerini bulmak ve ona kavuşmaktır. Babalarından gizli olarak Hititya’ya ulaşmak isteyen bu 3 sevimli kardeşin maceraları beyaz perdede yerini alıyor. Filmin başrollerinde Berke Zincidi, Egemen Zincidi ve Nehir Çağla 3 küçük kardeşi oynuyor, bu isimlere Nehir Çağla, Gürkan Uygun ve Ebru Cündübeyoğlu eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda Cengiz Deveci ve Ulaş Çiftçi’nin oturduğu Hititya Madalyo’nun Sırrı, görsel efektleri ile efsaneler arasında yerini alabilecek gibi görünüyor.



Hititya: Madalyonun Sırrı izle

Doğal Kahramanlar izle


Genç ve güzel bir kız mutlu devam eden yaşantısına iyi ve kötü güçlerin savaştığı bir ormanda devam etmek zorundadır. Farklı bir dünyaya adım atan ve buna bir türlü anlam veremeyen Mary, dünyayı kurtarmak için onlara yardım etmek zorundadır ve anlaşma yaptığı grup ile birlikte iki tarafa da yardım ederek hem onların dünyasını, hem de kendi dünyasını kurtarmak için büyük bir mücadele verecektir. Bu büyülü mücadelede ona bir grup ayakçı takımı da destek verecek ancak bu mücadele çok da kolay görünmüyor!



Doğal Kahramanlar izle

Aile Sırları full izle


Yaramaz çocuk Nono’nun en büyük hayali, dünyadaki en iyi dedektif olabilmektir. Bu hayalin mimarı ise, şuanda dünyadaki en iyi dedektif olarak gösterilen babasıdır. Ancak Nono bu hayalinin yanı sıra, başını çok fazla derde sokmaktadır. Başını derde sokma konusunda çok ustadır. Babası bir türlü akıllanmayan Nono’yu amcasının yanına göndererek cezalandırır. Orada kendine gelerek iyi bir çocuk olabileceğini düşünmektedir. Amcasının yanına doğru yıolculuğa çıkan Nono, trende bir yankesici ile tanışır. Bu tanışma pekte hayra alemet değildir. Treni durdurarak, inerler ve büyük bir macera böylelikle başlamış olur…



Aile Sırları full izle

MMCH: Mickey Ve Donald`in Çiftliği izle


Kollarınızı sıvayın ve Clickety-Clack traktörünü kullanarak, bu inanılmaz maceraya siz de katılın! Yeni Clubhouse çiftliğinde, düt düt ve möö möö’ler arasında kahramanlarımızla şarkı söyleyin, ekini biçin ve hayvanları besleyin. Çiftçi Pete’in yeldeğirmeni inekler, tavuklar ve domuzcukları yuvalarından ettiğinde, Mickey ve Donald’a birlikte onları bulup evlerine geri getirmek SENİN görevin!



MMCH: Mickey Ve Donald`in Çiftliği izle

Sevimli Zürefa: Zarafa full izle


Yaşlı ve bilgili bir adam etrafındaki çocuklara ilginç ve heyecanlı bir hikaye anlatmaya başlar. Bir zürafa ile çok yakın arkadaş olan 10 yaşındaki bir çocuk, geçmişte annesini kaybetmiş olan bu zürafayla iyi bir dostluk kurmuştur. Çöl prensi olan Hasan, Paşanın emriyle zürafayı Fransaya götürmek zorundadır. Maki bu duruma çok üzülmüş, ancak pes etmemiştir. Zürafayı Fransaya değilde evine götürmeye kararlıdır.



Sevimli Zürefa: Zarafa full izle

Muhteşem ve Kudretli Oz izle


L. Frank Baum’un çok sevilen karakteri, Oz Büyücüsü’ne gönderme yapan ‘Yüce ve Güçlü Oz’ filmi, ünlü yönetmen Sam Raimi tarafından hayata geçiriliyor. Küçük bir sirkin büyücüsü olan ve karmaşık ahlaki değerlere sahip Oscar Diggs (James Franco), sıkıcı bir yer olan Kansas’tan uzaklardaki capcanlı Oz Ülkesi’ne atıldığında turnayı gözünden vurduğuna inanır – şöhret ve servete çok yaklaşmıştır – ta ki onun herkesin beklediği Muhteşem Büyücü olduğu konusunda ikna olmamış Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda (Michelle Williams) ile karşılaşana kadar. Oz Ülkesi’nin ve sakinlerinin karşı karşıya olduğu sorunların içine istemeye istemeye çekilen Oscar, çok geç olmadan kimin iyi kimin de kötü olduğunu anlamak zorundadır. İluzyon ve hünerleri – ve hatta biraz sihirbazlık – aracılığıyla büyü becerisini ortaya koyan Oscar sadece kendini Güçlü Oz büyücüsü haline getirmekle kalmaz aynı zamanda daha iyi biri olur.



Muhteşem ve Kudretli Oz izle

Adanın Büyüsü full izle


Morgan Freeman’ın başrolünde oynadığı kaliteli bir aile filmi. Mutluluğun değerini anlatan, umudun her zaman bizimle olduğunu gösteren, paylaşımın ve ailenin hayatımızda ne kadar değerli olduğu gösteren türde bir öykü. Ünlü bir yazar rolünde oynayan Morgan Freeman, tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşayan bir adamı canlandırıyor. Karısını kaybeden ünlü yazar Monte, hayata küserek yaşama kara bir pencereden bakmaya başlamış, alkol bağımlısı olmuş ve artık yazı yazmayı bırakmıştır. Kalan yıllarını başka bir şehirde geçirmek isteyen Monte, Isle’a taşınarak oraya yerleşmiştir. Komşularıyla tanıştıktan sonra tüm hayatı değişecek ve hayata yep yeni bir açıdan bakmaya başlayacaktır…



Adanın Büyüsü full izle

The Christmas Miracle of Jonathan Toomey-Noel Mucizesi izle


Babasını küçük yaşta kaybeden bir yetim çocuğun hikayesini konu alıyor. Babasından kendisine çok sevdiği bir figür kalmıştır. Kendisine yadigar şey kalan tahtadan ve elde yapılmış bir İsa figürüdür. Çocuk bunu kaybettikten sonra hayata küser ve onun için başka hiç birşeyin değeri kalmamıştır. Çocuğunun bu durumuna çok üzülen annesi ise, onun için heryeri araştırarak sonunda yaşlı bir oymacıyı bulur. Oymacıya dertlerini anlatan aile, sonunda ikna ederek figürün yeniden yapılmasına başlarlar. Çocuk oymacıdaki büyük yeteneği fark eder ve bu kendisi için büyük bir ilham kaynağı olur ve hayatı yeniden sevmeyi öğrenir.



The Christmas Miracle of Jonathan Toomey-Noel Mucizesi izle

Cesur Maymun izle


Komik ve eğlenceli bir maymun olan Marco Macaco bir plajda güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Kahraman maymun Marco, güzel maymun Lulu’dan hoşlanmaktadır. Gününün neredeyse tümünü Lulu’yu tavlamak için harcayan Marco ve adasına bir gün yeni birşey gelecektir. Marco’nun en büyük rakibi olan Carlo sahilin tam ortasına çok büyük bir kumarhane açar. Maymun şeklinde açılan bu kumarhane Marco’yu çok şüphelendirir, kahraman maymun şüphelerinde de haklıdır. Etrafındakileri ne kadar uyarsa da aslında o binanın büyük bir robot olduğuna kimseyi inandıramaz. Carlo’nun gerçek amacı adayı bu büyük maymunu kullanarak ele geçirip, daha sonra da Lulu’ya evlenme teklifi etmektir. Ancak Marco tüm bu planı çözerek adanın ve Lulu’nun kahramanı olacaktır…



Cesur Maymun izle

Küçük Cadı izle


Babası çok güçlü ve yetenekli bir büyücü olan bir genç büyücünün, tek hayali babası kadar yetenekli olup, kendini ispatlayabilmektir. Onun bu hayali diğerlerini de etkiler ve artık bu hayalini gerçekleştirmesi gerektiğine inanırlar. Fuchsia’nin cadıcılığı öğrenebilmesi için onu en iyi cadılık okuluna göndermeye karar verirler. Bu haberi alan Fuchsia havalara uçacaktır. Okula başlayan Fuchsia okulda pek çok şey öğrenecektir, ama çok meraklı ve hırslı olan bu genç cadı için herşey yeni başlıyor…



Küçük Cadı izle

Evde Curcuna full izle


Kaliteli bir Amerikan komedisi, Andy Fickman’ın yönetmenliği ve Mavrick Moreno’nun usta oyunculuğu birleşince daha da güzel olmuş. İşindeki başarısından sonra iş yerinden sıkı bir tatil izni alan ve tüm masraflarının karşılanacağını öğrenince hemen eşine haber verip tatile çıkmak için hazırlanıyorlar. Ancak çocuklarını bırakacak bir yer bulmak zorundadırlar. İyi tanıdıkları aile dostlarından yardım isteyince, onlarında tatile çıktığı haberlerini alıyorlar. Bu durumdan sonra çocuklarını, anneannesine bırakmaya karar veriyorlar. Alice, istemeyerekte olsa duruma razı oluyor. Afacan çocuklar, aileye bir hayli zor anlar yaşatacağa benziyor. Robert DeNiro’nun da rol aldığı film tam bir aile filmi olarak izleyenlerden tam not almayı başarıyor.



Evde Curcuna full izle

Balığa Gidiyorum izle


Elli iki yaşında, alkolizmden paçasını kurtarmaya çalışan ve hayatının gidişatını değiştirmeye kararlı biri olsaydınız ne yapardınız? Gezici pazarlamacı Marco (Alejandro Awada), alkol alışkanlığının yerine koyabileceği bir hobi edinmesini öneren danışmanını dinleyerek balıkçılığa heveslenir. Köpekbalığı avlama mevsiminde Buenos Aires´ten yola çıkarak, neredeyse dünyanın sonuna, Patagonya´nın el değmemiş sahillerine gelir. Yolculuğunun bir diğer nedeni de, yıllardır görmediği kızı Ana´yı bulmaktır. Carlos Sorin´in Bombon, Köpek ve Kaybolan Kedi´nin ardından çektiği bu yeni filmi, arayışlar, karşılaşmalar, kötü tesadüfler ve ikinci şanslar üzerine incelikli bir aile dramı..



Balığa Gidiyorum izle

Karanlık Güç full izle


İki FBI ajanı, büyük bir şehrin valisinin ve rakibinin öldürüldüğü cinayet vakasını araştırmak üzere bir araya gelirler. Bu olaydan sorumlu olan gizli bir tarikatın şehirde ileri derecede yozlaşmaya neden olduğunu öğrendiklerinde ise en yakınlarındakilere bile güvenmemeleri gerektiğini anlayacaklardır.



Karanlık Güç full izle

Vive la France izle


Taboulistan Orta Asya’da adı sanı bilinmeyen bir ülkedir. Ülkenin ismini duyurmak için Eiffel Kulesi’ne terör saldırısı düzenlemeye karar veren ülke başkanı, bu görev için Muzafar ve Ferouz isimli iki avanak asker yetiştirir.



Vive la France izle

Buz Askerler full izle


Bir bilim adamı, Kuzey Kanada’da gömülü genetiği oynanmış üç dondurulmuş beden bulur. Buzlarını çözdürmesi ile birlikte, Batı dünyasına ölümcül bir tehdit saldığının ve ne pahasına olursa olsun bu bedenleri durdurması gerektiğinin farkına varır.



Buz Askerler full izle

Kayıp Madalyon izle


İki genç oyuncunun zamanda yolculuk yapmalarını sağlayan bir madalyon bulmaları ile girdikleri yolcukluk ve macerayı anlatıyor.



Kayıp Madalyon izle

Dedemin İnsanları izle


Ozan, Ege’nin oldukça sevecen ve küçük bir sahil bölgesinde geniş ailesiyle birlikte hayatını sürdürmekte olan 10 yaşında bir çocuktur. Ailesinin geçmişleri şuan Yunanistan ülkesine bağlı olan Girit adasına kadar uzanmaktadır ve dedesi Mehmet Bey o zamanlar mübadele ile Türkiye’ye gelmek mecburiyetinde kalan Giritli bir göçmendir. Bu sebepten dolayı mahallede Ozan’a arkadaşları “gavur” diye lakap takmakta ve ona bu şekilde seslenmektedirler. Dışlanmaktan oldukça çekinen ve kırılan Ozan ise gavurluğu reddederek “Biz Türküz!” diye ailesine ve dedesine karşı gelecektir.



Dedemin İnsanları izle

Dedemin İnsanları


Ozan, Ege’nin oldukça sevecen ve küçük bir sahil bölgesinde geniş ailesiyle birlikte hayatını sürdürmekte olan 10 yaşında bir çocuktur. Ailesinin geçmişleri şuan Yunanistan ülkesine bağlı olan Girit adasına kadar uzanmaktadır ve dedesi Mehmet Bey o zamanlar mübadele ile Türkiye’ye gelmek mecburiyetinde kalan Giritli bir göçmendir. Bu sebepten dolayı mahallede Ozan’a arkadaşları “gavur” diye lakap takmakta ve ona bu şekilde seslenmektedirler. Dışlanmaktan oldukça çekinen ve kırılan Ozan ise gavurluğu reddederek “Biz Türküz!” diye ailesine ve dedesine karşı gelecektir.



Dedemin İnsanları

İKİZLER FİRARDA


Film, iki kızın annelerine yeniden kavuşmak için arama çabalarıyla birlikte başlıyor. Bir muhabbet anında babalarının diyaloglarını yanlış anlayan ikizler, seneler evvel hayata veda eden annelerinin hayatta olduklarını sanarak, Bursa şehrine aramaya geliyorlar. Muhtardan aldıkları 7-8 adrese gidip arama çalışmalarını sürdürürken başlarına bin tane olay geliyor.



İKİZLER FİRARDA

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde


İÖ 50 seneyi Sezar savaşa susamış, olağanüstü lejyon ordusuyla birlikte gezegenin sınırlarındaki adayı, Britanya ülkesini fethetmeyi planlar. Zafer tez vakit kazanılmıştır lakin küçük bir Britanya köyü onlara karşı direniş gösterecektir. Britanya’nın kraliçesi Cordelia en sadık elemanı Jolitorax’ı Romalılara karşı direnişleriyle popüler başka bir küçük köyün yakınlarına Gaule’den yardım istemek amacıyla gönderir, Gaulois köyünde Asteriks ve Oburiks oldukça yoğun bir mesai içerisindedir. Şef, değerli yeğeni Kuduriks’i onlara emanet etmiştir.



Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde

16 Aşk –


Gençliği gençken yaşamak gerekir! Genç yaşta bölgenin en popüler ve en önemli, önde gelen sporcuları arasına giren bir genç kız, bir takım sorunlar yaşayıp çalışmalara kısa bir ara vermesinin ardından, bir türlü yaşamadığı gençliğini tekrardan keşfetmenin yollarını arayacaktır.



16 Aşk –

Efsane Beşli


Filmde doğaüstü özellikleri olan bir grup kahraman yer alıyor. Dünyayı yeniden ele almayı hedefleyen zalim güç Pitch’e karşı ölümü tatmayan kahramanlarımız bir plan yapmak mecburiyetindedir. Gayeleri tüm bölgedeki umudu, inancı ve çocukları şer işlerden muhafaza etmektir. William Joyce’un çocuk kitapları serisine kadar uzanan filmin içeriğindeki seslendirmeleri Chris Pine, Hugh Jackman, Alec Baldwin, Jude Law, ve Isla Fisher gibi üst düzey oyuncular yapıyor yapıyor. Efsane Beşli (Türkçe Dublaj) izle Efsane Beşli (Altyazılı) izle



Efsane Beşli

10 Mart 2014 Pazartesi

The Human Race izle


Veronica kendisini bir an da gerçek ötesi ve korkutucu bir yarışın içinde bulur. Kurallar basittir : Geride kalırsan ölürsün, kulvardan çıkarsan ölürsün. Kalabalık başladıkları bu yarışta bitiş çizgisini canlı olarak sadece biri geçebilecektir.



The Human Race izle

ATTILA izle


Emmanuel Itier yönetmenliğindeki 2013 yapımı, altyazılı, 85 dakikalık bir film..



ATTILA izle

Stitches izle


Başarısız bir palyaço olan Richard “Stitches” Grindle, çocukları eğlendirmek için gittiği doğum günü partisinde çocukların alay konusu olur. Kazayla ayağı takılan Stitches, açık duran bulaşık makinesinin içindeki ekmek bıçağının üzerine kafa üstü düşer ve ölür. Seneler sonra mezarından dirilen palyaçomuz, artık birer ergen olmuş doğum günü çocuklarının verdiği ev partisine ‘davetsiz onur konuğu’ olarak katılır ve zamansız ölümünden sorumlu tuttuğu gençlerden intikam almaya girişir.



Stitches izle

Körfez full izle


Küçük bir Maryland kasabasında yaşanan ekolojik felaketten sonra garip olaylar meydana gelir. Karaya binlerce ölü balık vurur, bu balıkları yiyenler hastalanır ve vücutları parazitler tarafından ele geçirilir.



Körfez full izle

Panik Odası izle


Meg Altman kocasından yeni boşanmış orta yaşlı bir kadındır. 11 yaşındaki kızı ile birlikte Manhattan’daki görkemli bir eve taşınırlar. İçinde asansörü de bulunan bu üç katlı muhteşem evin en önemli özelliklerinden biri, panik odası olarak nitelendirilen bir odaya sahip olmasıdır.



Panik Odası izle

Bir Numaralı Kural full izle


Bir polis memuru gece mesaisinde şans eseri durdurduğu bir arabada azılı bir suçluyla çatışmaya girerek yaralanır. Raporunda bu olayla ilgili olarak doğa üstü güçlerden bahseder. Bunun üzerine Açıklanamayan Olaylar Bölümü’ne tayin edilir. Bu bölümde yıllarını bu gibi olaylar üzerinde geçiren amirinden insandan insana geçen hayaletler olduğunu öğrenir.



Bir Numaralı Kural full izle

Sahte Cennet izle


Seyahat ettikleri otobüsün kaza geçirmesi sonucunda, bir grup genç Brezilya ormanlarında kaybolur, bu sırada ayakkabılarına kadar tüm eşyaları çalınır ve yaşam savaşı vermeye başlarlar. Kendilerine yardım etmek isteyen Brezilyalı genç, aslında onları tuzağın tam ortasına çekmektedir.



Sahte Cennet izle

In Fear full izle


Tom ve Lucy tatillerini bir değişiklik yaparak bir taşra motelinde geçirmek isterler. Fakat otele doğru giden yollarda, tabelalarda bir gariplik vardır. Genç çift karanlığında çökmesiyle birlikte aynı yollardan geçtiklerini, içinden çıkamadıkları daireler çizdiklerini fark ederler. Dar yollardan oluşan bir labirentin içinde sıkışmışlardır. Kendi arabalarında tuzağa düşürülmüşlerdir. Göremedikleri bir adamın, onların tüm korkularıyla oyun oynamaktadır ve güvenli oldukları tek yerin arabanın içi olduğuna karar verirler. Koltuklarına sımsıkı yapışan çift, aslında bu yaratığın kendilerine çok yakında, arabanın arka koltuğunda olduğunu sonradan fark edeceklerdir.



In Fear full izle

Ruhun Gecesi izle


Karanlığın Güçleri Yüzyıllardır Bekledi ve Şimdi Kural Koyma Sırası Onlarda.12. yüzyılda Aziz George sıradışı karanlık güçlere sahip bir yaratığı mağlup eder. Zaman içerisinde, gerçekler efsaneye dönüşür ve Aziz George ve Ejderha’nın gerçek hikayesi unutulmaya yüz tutar. Mutlu bir çift olan, Aziz George’un soyundan gelen Charles ve hamile eşi Alica, Charles’ın hiç tanımadığı babasının cenazesine katılmak üzere yola koyulurlar. Şehrin en lüks oteli olan Borgo Oteli’nde konaklamak üzere davet edilen çifti, otelin eksantrik sahibi Simon Aziz George festivaline davet eder. Simon’ın kana susamışlığı gün yüzüne çıktığı anda, çiftin ziyaretleri dehşete dönüşür.



Ruhun Gecesi izle

Ölü Adamın Kartları full izle


Tom (James McMartin) gözünden aldığı yara sonucunda boks kariyerine son verir. Kendisine bir iş arayan Tom sonunda bir gece kulubünün kapısında güvenlik sorumlusu olur.



Ölü Adamın Kartları full izle

Piyano full izle


Grand Piano adlı 2013′te vizyona giren bu yapımda, başrolde Elijah Wood (Tom Selznick), bir çok sanatçı için kabus dolu bir sendrom olan “sahne korkusu” konsepti üzerine kurulmuş olan hikayeyi beyazperde’de yansıtıyor. Filmde bir piyanistin performansı öncesi duyduğu büyük ruhani sıkıntı işleniyor. Müzisyen bu bunalım anlarında sahnedeki müzik sayfaları arasında ilginç bir not görecektir. Yönetmenliğini Eugenio Mira’nın gerçekleştirdiği Grand Piano’da Wood’a John Cusack ve Kerry Bishé gibi deneyimli oyuncular da eşlik edecektir.



Piyano full izle

Arada full izle


Kariyer konusunda geleceği zayıflayan bir yazarın (Kilmer) yazdığı bir kitabın tanıtımı amaçlı çıktığı turda, bir kasabaya uğrar. Genç bir kızın (Fanning) ölümüyle göz göze gelir. Film, yazarın yavaş yavaş keşfettiği bu cinayet öyküsünü kaydedişini konu almaktadır. Coppolanın gördüğü bir rüyadan esinlenerek yazdığı Twixtin, Hawthorne ve Poenun hikayelerini andıran bir yapıya sahip olduğu söyleniyor.



Arada full izle

Katil Avı izle


Ünlü Japon gerilim ustası Takashi Miikenin son filmi. 7 yaşında bir çocuğu öldüren psikopat Kunihide Kyomaru, polise teslim olur. Ancak öldürdüğü çocuk, ülkenin en zengin adamı Ninagawanın kızıdır. Ninagawa, tüm gazetelere ilanlar vererek, Koyomaruyu öldüren kişiye büyük bir para ödülü vereceğini açıklar. Kyomarunun korumasını üstlenen beş kişilik ekibin gücü, ödül için her şeyi göze alan katilleri durdurmaya yetecek midir?



Katil Avı izle

Katliam Gecesi full izle


İnsanların az bulunduğu bir bölgedeki evde yeniden toplanan Davison ailesinin üyeleri, bir grup sadist katil tarafından saldırı altında kalır. Kurbanların kaçacak hiçbir yeri yoktur ve tuzağa düşmüşlerdir. Baltalar, arbaletler ve palalar ile saldırıya geçen katiller ile Davison ailesi arasında büyük bir savaş başlar. Evin içinde ve dışında devam eden mücadele sırasında maskeli katilleri en çok Davisonların büyük oğlunun kız arkadaşı Erin zorlar. Erin’in gizemli geçmişi onu öldürülmesi çok güç biri haline getirmiştir. Not: Daha önce altyazılı olarak eklenen film türkçe dublaj olarak güncellenmiştir.



Katliam Gecesi full izle

Tesis full izle


Filmin yönetmeni Ian Clark’ın benzersiz, gerçekçi sahneleri içeren, Tesis adındaki filmi, ProSyntrex Tıbbi Ürünler tarafından yapılan klinik bir deneye katılan 7 gönüllünün hikâyesini anlatıyor.



Tesis full izle

Kötü Talih izle


Ölüme yakın bir deneyim yaşayan bir adam, geçmişinde yaptığı hataları telafi etmek ister.



Kötü Talih izle

Ürperti izle


Bir bar sahibi ödenmeyen borç meselesi yüzünden bir tanıdığını öldürmesi için gizemli bir Hırvat ile anlaşır. Cinayet gerçekleşir ama önceden tasarlanmış bir ihanet planı geri teper ve masum bir garson kız, Holly işin içine karışır. Kendi evinde bir rehineye dönüşen Holly hayatını kurtarmak için umutsuz yöntemlere başvurur. Gerilimli ama kara mizahın hakim olduğu olaylar zinciri tüyler ürpertici ve unutulmaz bir düğüme doğru yol alır.



Ürperti izle

CODE RED full izle


Valeri Milev yönetmenliğinde 2013 Eylül’de vizyona giren Kırmızı Kod filmi 91 dakika sürüyor. $7,000,000 bütçe ile çekilen filmin konusu hakkında pek bilgimiz yok, altyazılı olarak keyifle izleyebilirsiniz.



CODE RED full izle

Ölüm Vakti izle


Saatler tam 10:44′ü gösterirken Ceo Robert Loring’in ölümü gerçekleşmiştir. Jordan Price’ı FBI özel olarak görevlendirmiştir. Olaylar bambaşka boyutlara dönüşecektir.



Ölüm Vakti izle

Mezar Buluşmaları 2 full izle


Mezar Buluşmaları olaylarına inanmayanlar için. Bir öğrenci olan Alex Wright bu “Mezar Buluşmaları”nın gerçek olmadığını kanıtlamaya karar verir. Alex YouTube’da fragmanını izleyen 20 milyon insan gibi ilk filmden çok etkilenmiş hatta takıntı haline getirmiştir. Alex ve arkadaşları olayları inceler ve ilk filmde geçen gerçek akıl hastanesini ziyaret ederler. Kendilerini kelimelerle anlatılamaz şeytanla karşı karşıya bulurlar. Güvendikleri tek şey ilk filme dair edindikleri bilgilerin hayatta kalmalarına yardım etmesidir.



Mezar Buluşmaları 2 full izle

9 Mart 2014 Pazar

Carrie: Günah Tohumu full izle


Carrie ile okuldaki tüm sınıf arkadaşları sürekli dalga geçer ve kötü davranır. Okul dışında evine geldiğinde aşırı dindar olan annesinden zulüm görmektedir. Fakat Carrie’nin herkesten gizlediği büyük bir sırrı vardır. Çok yoğun psişik güçlere sahip bir kızdır. Okul balosunda arkadaşları yine ona normalin dışında davranmaya kalkışınca “ateşle oynanmayacağını” öğreneceklerdir! Carrie: Günah Tohumu Türkçe Dublaj izle Carrie: Günah Tohumu Altyazılı izle



Carrie: Günah Tohumu full izle

Zamanın Sonundaki Ev full izle


Dulce, ailesiyle beş yıl önce taşındıkları evlerinde bir takım garip olaylar yaşamaya başlar ve hiç beklemediği sonuçlarla yüzleşmek zorunda kalır. Otuz yıl sonra Dulce yaşlı bir kadına dönüşmüştür ve yıllar önce yaşadığı trajedi ve gizemi çözmek için eve döner.



Zamanın Sonundaki Ev full izle

Ölülerle Konuşmak izle


Babasını genç yaşta kaybeden Yuri, annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Ekonomik durumları bozulunca Yuri çalışmaya başlar. Bir gün erkek kardeşi hastalanır ancak Yuri onu evde bırakarak işe gitmek zorundadır. Eve döndüğünde ise kardeşi ölmüştür. Yuri bu olay yüzünden kendini asla affetmez. Bir gün arkadaşı Mayu, ölülerle konuşmayı sağlayan bir cep telefonu uygulamasından bahseder. Yuri, erkek kardeşi ile konuşma umuduyla uygulamayı telefonuna yükler. Fakat çok geçmeden kendini korkunç bir kabusun içinde bulacaktır.



Ölülerle Konuşmak izle

Çıkmaz Sokak full izle


Genç bir bayan olan Rosa’nın hayali popüler bir aktris olmaktır. Bir gün kendisini bir çamaşırhanenin içinde esir olarak bulur. Ancak o yanlız değildir, seri bir katil de onunla o çamaşırhanenin içindedir. Saatlerce kedinin fareden kaçması gibi katilden kaçmaya çalışan Rosa, katilden daha da korkunç olaylarla yüz yüze gelmek mecburiyetinde kalacaktır.



Çıkmaz Sokak full izle

Şifreli İstasyon izle


Son görevi hiç beklenmedik şekilde kötü gitmesinin ardından tecrübeli CIA ajanı Emerson Kent’e (Cusack) hâlâ işini yapabildiğini kanıtlayabilmesi amacıyla son bir hak daha verilir. Yeni vazifesi, şifrelenmiş mesajların gönderilip alındığı, çok iyi müdafa edilen CIA’nin ‘Sayı Merkezi’nde çalışan kod operatörü Katherine’i (Akerman) korumaktır.



Şifreli İstasyon izle

Vahşet Sapağı – Detour full izle


Jackson Alder (Neil Hopkins), bir kaza sonucunda otomobili ile bataklığa düşer. Karanlığın ve çamurun içinde yavaş yavaş batarken, nasıl kurtulacağının da hesabını yapmaktadır. Ancak kalan oksijeni, yiyecek ve içeceği sınırlıdır. Jackson bu kabustan kurtulabilecek midir?



Vahşet Sapağı – Detour full izle

Warhouse full izle


Karaliyet denizcisi A.J.Budd kendisini tutsak bulduğu gizemli bir evde uyanır ve çok garip insandışı rakiplerine karşı tekrar tekrar ölümüne mücadele etmek zorunda kalır. Evin eski mahkumu 1. Dünya Savaşı subayı Teğmen Edward Sterling’in gizli bir duvarın arkasında bulduğu günlükleri ona umut olup, onu hayatta tutmaya yardımcı olur. Ama o yazıları yazanın karanlık kaderi neydi? Farklı zamanlardaki bu iki adamın hikayeleri, her ikisininde korkunç önlemler alarak, sonsuz ölümden kaçmalarında ki çaresizlikleri gibi birbirine karışmaktadır…



Warhouse full izle

Yaratılış Kodu izle


Bir profesörün keşfettiği gemiden kaçan şeytanla başlayan bir kovalamacayı konu alıyor. Arkeolog Profesör Nicholas ve öğrencilerini beraber yaptıkları bir kazı çalışmasında yüzyıllar öncesine ait olan toprak bir kap bulunur. Profesör bu kapla beraber ülkesine dönecektir. Amerika Nicholas’ın eski karısı Ava’nın yardımıyla kabın içerisinden çıkan metinlerin kutsal kitaba ait olduğu anlaşılır. Tercüme edildikten sonra bakıldığında metinlerde Nuh’un aslında iki gemi inşaa ettiği ve bu ikinci gemiye şeytani bir varlığı hapsettiği ortaya çıkar. Geminin Irak’ta bir yerlerde battığı yazmaktadır. Bu yazılanlara göre Irak yönetiminden izin alan Nicholas, bir ekip toplayarak araştırmalara başlar. Batan gemi ve içerisinde ki şeytani varlık bulunur. Ancak beklenmedik bir şekilde kaçmasından sonra zorlu bir koşuşturmaca başlayacaktır.



Yaratılış Kodu izle

Dışlanmış izle


Bir bankaya yüklü bir miktarda borçlandıktan sonra ödemelerini yapamayan bir adamın evine, banka tarafından el konulmuştur. Satışa çıkarılan ev, kendi halinde bir aileye satılacaktır. Yeni evlerine taşınmak isteyen aile, daha ilk günlerinden karşılarında bir psikopat bulacaklar ve polis yardımıyla ancak evlerine girebileceklerdir. Ancak dengesiz adam, evini elinden alan bu ailenin peşini bırakmaz. Ailenin genç kızını internet üzerinden kandırarak kaçırır ve bu saatten sonra aileye korku dolu anlar yaşatmaya başlar.



Dışlanmış izle

DAİRE 1303 izle


Ailesinden kaçarak daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmek için ürkütücü bir daireye taşınan genç bir kızın kiraladığı 13 numaralı dairede başına gelen korkunç olaylar anlatılmaktadır. Janet Slate annesinden çocukluğundan beri baskı görmüş ve huzurlu bir hayat sürememişti. Nihayet ailesinden ayrılmaya karar verir ve garip bir apartmanda 13 numaralı bir daireyi kiralar. Kiraladığı dairede bir takım görüntüler gören Janet gerçekle hayali başlarda ayırt edemez. Ancak bir müddet sonra yaşadığı gerçekler kabusu olacaktır.



DAİRE 1303 izle

Kan İzi full izle


Amerika’da yaşayan Deniz bir hafta sonu tatili için ormanın derinliklerinde bir kamp hazırlığı yapmaktadır. Buraya en yakın arkadaşı Jim ve diğer arkadaşlarıyla birlikte gidecektir. 7 kişilik arkadaş grubu orman gezisi sırasında rastladıkları bir çiftin cesetleriyle bir dizi korkunç olayın içerisine dahil olacaklardır. Cesedin nereden geldiği ve bunu yapanın kim olduğunu araştırmaya başlayan gençlerin başı, bu meraklarından dolayı fena derde girecektir. Eski bir asker olan adam savaş gazisidir ve yaşadığı çatışmalar onun psikolojisini fena halde bozmuştur. O artık sadist bir katildir. Bu meraklı bir grup arkadaş onun bölgesine girmiştir ve artık ölmeleri gerekmektedir. Bütün bu olayların başlamasıyla beraber FBI’da görevli Ajan Weston’da bölgeye gelecektir. Ancak katilin peşinden giderken izleri takip etmek onun için hiçte kolay olmayacaktır.



Kan İzi full izle

Borgman izle


Camiel Borgman sokaklarda yaşayan ancak çok zeki olan bir adamdır. Zengin bir aile ile tanışmasıyla birlikte tüm hayatı değişecektir. Aile büyük bir medya şirketinin sahibidir. Ayrıca evin kadını meşhur bir ressamdır. Borgman adındaki adam bu ailenin içerisine hiçte beklenmeyen bir şekilde dahil olmuştur. Borgman’ın gelişiyle ev yaşantısında büyük değişimler başlayacaktır.



Borgman izle

I Will Follow You Into the Dark full izle


Orta yaştaki bir kadının, birlikte yaşadığı adamın gizemli bir şekilde ortalıktan kaybolmasıyla yaşanan bir dizi cinayete tanık olmasını konu alıyor. Sophia, Adam adındaki sevgilisiyle geçirdiği kötü günleri atlatmaya çalışırken, bir gece onun ortadan kaybolmasıyla yeni bir şok yaşayacaktır. Daha yeni altı ay arayla kaybettiği anne ve babasının ölümünden sonra erkek arkadaşının da kayboluşu ve arkasında sadece bir kan izi bırakışı onu çok etkileyecektir. Sophia birlikte yaşadığı, çok sevdiği Adam’ı bulmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır. Ancak bu arayış onu bir dizi korkunç olayların arasına sürükleyecektir.



I Will Follow You Into the Dark full izle

Kurban – Victim full izle


Varlıklı bir işadamının kızı, otelde ölü olarak video kaydıyla birlikte bulunmuştur… Ardından bir gün bir adam kaçırılır ve bir mahzene atılır… Mahzende sürekli işkence yapılır. Beyni yıkanarak ve işkence edilerek kişilik değiştirilmeye çalışılır ve kaçırılan kişi bir polistir.. Ama polis bunun neden kendisine yapıldığını bir türlü anlamaz.. İşkence filmleri izlemeyi seviyorsanız bu filmi izledikten sonra İşkence Odası filmini izleyebilirsiniz.



Kurban – Victim full izle

Teksas Katliamı izle


Yıllar önce, Teksas’da küçük bir bölgede, 5 gencin başına büyük bir felaket geldi. Korku’nun ve dehşet’in tanımını o gün gerçek anlamıyla öğrendiler. Aralarından sadece bir tanesi hikâyeyi anlatabilmek için kaçabilecekti ve onun kurtuluşu bu tarif edilemeyen duruma görünürde son verecek bir olaylar zinciri tetikleyecekti. Çok az kişinin bilgi sahibi olduğu ve kurtulan bir kişi daha olduğuydu.. Küçük yaşlardaki bir bebek bu delilikten saklanmış, o gün olanlardan ve kökeninden habersiz büyümüştü. Aradan yılar geçtikten sonra bir yetişkin olan Heather Miller (Alexandra Daddario) haberi bileolmadığı babaannesinden kalan mirasını almak için doğduğu yere hareket eder. Yolda, sonu bu yolculuğa hiç katılmamış olmayı dilemek olabilecek otostopçu Darryl’i (Shaun Sipos) de alırlar. Vardıklarında, Heather kendisini ihtişamlı bir malikâne hediye edilmiş olduğunu öğrenincene yapacağını bilemez. Avukatı, bu görkemli müthiş mülkün artık Heather’a ait olduğunu belirtir. Mülkü asla satamayacaktır ve babaannesi tarafından yazılmış bir mektuptaki talimatlara uymak zorundadır. Fakat mektubu açmadan önce o ve arkadaşları, herkesin bihaber olduğu şekilde o uğursuz günden sağ kalan diğer kişi olan, Heather’ın uzun süreden beri kayıp olan akrabalarından biri ile daha yüzleştirilirler. Heather şimdi mirasıyla mutabık kalmak, fakat bunu yapabilmek için öncelikle hayatta kalmak zorundadır. Çünkü yeni kuzeni, kurbanlarının akrabası olup olmadığını önemsememektedir. Sadece kan için oradadır… Not: Ses sorunu düzeltildi. Teksas Katliamı Türkçe Dublaj izle Teksas Katliamı Altyazılı izle



Teksas Katliamı izle

11. Kurban full izle


Jennie Garth bu filmde Atlanta savcısı rolünü canlandırmaktadır. Savcı olarak görev yapan Hailey Dean, çok büyük suçluların peşine düşecektir.



11. Kurban full izle

Kara Arzu hd izle


Genç yaşlardaki adam çaresiz bir şekilde çevresindeki bireyler ile olan bağlantısını güçlendirmek istemektedir ve bunu yerine getirmek için yapamayacağı hiçbirşey yoktur.. Bir gerilim filmi izleyeceksiniz.



Kara Arzu hd izle

Virüs Kıran izle


Başarılı filmin yönetmeni Brandon’ın babası David Cronenberg’in yolundan ilerliyormuş gibi görünüyor. Sanki ikisinin de kafası aynı yöntemle çalışıyor fakat Brandon’ın tarzı biraz daha gösterişli. Filmde, starlara daha yakın hissetmek için onların mikroplarını kapmak isteyen insanların olduğu bir çağdayız. Bunu yapan gayet saygın klinikler bile var. Syd (Caleb Landry Jones), bu kliniklerden birinde çalışıyor. Kolay yoldan büyük paralar kazanmak için ünlülerin virüslerini vücudunda taşıyarak kaçakçılara satıyor. Bir gün starlardan birinin ölümüne neden olan bir virüs kapıyor ve işler karışmaya başlıyor. Bilimkurgu gibi ilerleyen film birden grotesk bir korku hikâyesine dönüşüyor. Film, bize yarattığımız star kültürünün geldiği uç noktalardan birini gösteriyor. Cronenberg, ilk yönetmenlik denemesinde hem biçimi hem içeriği oldukça iddialı olan Antiviral gibi bir projenin altından başarıyla kalkıyor.



Virüs Kıran izle

Hipnozcu full izle


Küçük çocuk, insafsız bir katilin ailesini katlettiği cinayet adnından kurtulan tek kişidir. Üstündeki etkiyi daha da atlatamayan çocuk hâlâ şoktadır. Polis sorgu yapabilmesi için tüm yöntemleri denemektedir. Geriye çözüm psikiyatrist Erik Maria Bark´ı çağırmak olur. Hipnoz aracılığı ile iletişim kurma umudu içerisindedirler. Kurmak istedikleri iletişim çocuğun kaybolan kız kardeşine katilden önce ulaşmak hedefindedirler. Psikiyatrist Erik hipnoz yöntemini yıllar önce yapmış ve birdaha yapmamak için yemin etmiştir. Olaylar beklenmedik bir yön alınca Erik´in yaşamı da gelişmelerden etkilenecektir. İsveç´in Oscar adayı olan bu nefes nefese gerilim, usta yönetmen Lasse Hallström´ün Salmon Fishing in the Yemen´in hemen ardından çektiği ilk film. Filmin uyarlandığı özgün roman, Türkçe´de de aynı adla yayımlandı.



Hipnozcu full izle

Son Ayin Bölüm 2 – izle


İlk filmiyle korku filmi sevenlerin büyük beğenisini toplayan film, ikincisi ile bu kez daha da iddialı olarak geliyor. Şeytanın rahat bırakmadığı bedenler ve şeytan çıkartan Nell, bu kez izleyenleri daha da ürpertecek. Nell geçen sefer ki şeytan çıkarma ayinini tam olarak başaramamış olsa gerek ki şeytanlar yeniden gelecektir. Şeytani bir bebeğe hamile olan Nell, bu şeytani bebeği doğurduktan sonra ormana kaçar. Günler sonra üstü başı yırtık, kir pas içerisinde bulunan Nell korku içerisindedir. Ormanda kaçarak geçirdiği son bir kaç ayı hiç hatırlamayan Nell’in durumu oldukça can sıkıcıdır. Bir terapist tarafından gözetim altına alınan Nell bu sırada yeni bir iş ve yeni biriyle hayatını tamamen değiştirmeye çalışıyor. Ancak şeytan Nell’in peşini bırakmayacaktır. Daha önce kurtulmayı başardığı şeytan, yeniden onun peşine düşmüştür. Son Ayin 2 Türkçe Dublaj izle Son Ayin 2 Altyazılı izle Son Ayin 1 Türkçe Dublaj izle



Son Ayin Bölüm 2 – izle

Gümüş Şelale – Silver Falls


Birbirine tıpa tıp benzer kızların bir türlü sebeb bulunamayan cinayetlerinden uyarlanan bu senaryo bizi açıklanamayan ölümler serisinin yaşandığı küçük bir kasaba olan Silver Falls’un kasvetli ve gölgeli dünyasına götürmekte. Kasabaya yeni gelen yetim bir genç olan Jordan (Alix Elizabeth Gitter) öldürülmüş küçük bir kızın hayaletini görmeye başlayınca, şok edici gerçeği ortaya çıkarmak zorunda kalır…



Gümüş Şelale – Silver Falls

Carrie: Günah Tohumu


Carrie ile okuldaki tüm sınıf arkadaşları sürekli dalga geçer ve kötü davranır. Okul dışında evine geldiğinde aşırı dindar olan annesinden zulüm görmektedir. Fakat Carrie’nin herkesten gizlediği büyük bir sırrı vardır. Çok yoğun psişik güçlere sahip bir kızdır. Okul balosunda arkadaşları yine ona normalin dışında davranmaya kalkışınca “ateşle oynanmayacağını” öğreneceklerdir! Çeviri notu: Eve : Filmde geçen “Eve” adlı kelimeyi, ilk kadın olan “Havva” olarak çevrildi, bilmenizi istedik. The Today Show : ABD’de yayınlanan bir program. Carrie: Günah Tohumu Türkçe Dublaj izle Carrie: Günah Tohumu Altyazılı izle



Carrie: Günah Tohumu

Antisosyal hd izle


Noel arifesi’nde yakın bir gelecekte başlayan film yeni yılın gelişini kutlamak amacıyla 5 üniversiteli gencin ev partisinde toplanmasıyla başlar. Gençlerin bilmedikleri tek şey dışarıda açık veren ve dünyada salgınlara yol açan bir hastalığın oluşmasıdır. Bulundukları yerden ayrılamayan üniversiteliler telefon, bilgisayar ve diğer teknolojik aletlerle birlikte evden çıkmamaları söylenir. Ellerindeki gereçleri bu salgının muhtemel nedenini araştırmak için kullanırlar. Olayın ve kaosun nedenine yaklaştıkça bir çok bilgi ve video görüntüsü ellerine geçmeye başlar. Virüsün yayılması korkuyu paranoyaya çevirir. Kim emniyetlidir? Kime güvenebilirler? Yavaş yavaş hastalığa yol açan virüsün kaynağını keşfederken gerçeklik de bulanıklaşır ve artık geriye dönüş yoktur. Çeviri notu: Sosyal Oda: SocialRedroom olarak geçen bu kelimeyi, “Sosyal Kırmızı Oda” olarak çevirmektense, daha da uygun olan “Sosyal Oda” olarak çevrildi.



Antisosyal hd izle

Metro full izle


Film Moskova’nın metro güzergahında, nehrin tünel geçişlerine sızmasıyla beraber yaşanan gerilimi anlatıyor. Tünellerin çökmesi tünel üzerindeki şehrin yerle bir olmasına sebeb olacaktır. Bu gerilimi saniye saniye hissetmek istiyorsanız bu 2013 yapımı türkçe dublaj filmi izleyiniz. Metro Türkçe Dublaj izle Metro Altyazılı izle



Metro full izle

Cin Korkusu: Şeytan-ı Racim izle


Üniversite öğrencisi olan ev arkadaşları Emrah ve Salih’in normal giden hayatları Salih’in Havas ilmine duyduğu ilgi ile sonsuza kadar değişir. Ürkütücü varlık olan Cin’leri kendi emri altına alarak istediklerini gerçekleştirmeleri için kullanması, kensinin ve ev arkadaşının bir anda korkunç döngü içinde bulmasına sebeb olacaktır. Bu durumdan kurtulmak istedikçe daha kötü bir hal alacaklardır. Hak katından kovulmuş olan Şeytan-ı Racim yani İblis ’in de intikam almak için eline bir fırsat geçmiştir. Önce bir oyun gibi başlayan cin çağırma seansı daha sonra iki gencin hayatını kâbusa çevirecek bir karabasana dönüşecektir.



Cin Korkusu: Şeytan-ı Racim izle

Herkes Ölecek full izle


Stres atmak için tatile çıkan bir grup gencin başına gelen dehşet verici olayları konu alıyor. Bir katilin ağına düşen gençlerden sadece bir tanesi katilin elinden kaçmayı başaracaktır. Ancak psikopat katil arkada hiç kimseyi bırakmamaya kararlıdır. Elinden kaçan genç kızı takip eder. Kız katilden kaçarken bu seferde bir otoyol çetesi tarafından parası için kaçırılır. Yaşadığı tehlike şimdi ikiye katlanmıştır. Hayatta kalmak için hem çeteden hem de katilden kurtulmak zorundadır. Herkes Ölecek Türkçe Dublaj izle Herkes Ölecek Altyazılı izle



Herkes Ölecek full izle

Kod Adı – The Sleeper full izle


ABD gizli servisi CIA, 90′lı yıllarda casusluk amaçlı Sleeper adında bir grup kurdu. Bu gruba rüyalarında başka insanlarla temas kurma yeteneği verildi. Üst düzey yetkililerin bir-ikisi hariç kimse bu bilgiye sahip değildir. Grup bilgi toplamak amacıyla casusluk yapıyordu. İşler bir anda değişir ve farklı boyutlar kazanır. Artık farklı amaçlara hizmet edeceklerdir.



Kod Adı – The Sleeper full izle

Cinnet izle


Bir adam eşi ve evlatlarıyla birlikte ormana seyahate ve tatile gider. Herşey sıradan bir şekilde devam ederken, aniden beklenilmeyen bir misafirin birimlerine uğramasıyla herkes şaşkına döner. Zamanda bir boşluk meydana gelir ve adam adeta krizler geçirir, daha ne olup bittiğini dahi anlayamadan kendini ailesinden ayrı bir şekilde ayılmış halde bulacaktır. Eşi ve evlatlarını bulmak amacıyla yola çıktığı anda orman bölgede her yere dağılmış bir vaziyette, gömülü alarm saatleri keşfetmeye başlar ve eğer aile fertlerini canlı bir şekilde görmek istiyorsa zamanla yarışması gerektiğinin farkında olacaktır. Daha önce altyazılı olarak eklenmiş film türkçe dublaj olarak güncellendi.



Cinnet izle

Sihirbazlar Çetesi izle


‘Now You See Me’, Atlas isimli son derece yakışıklı ve etkileyici bir illüzyonistin liderliğini yaptığı, dünyanın en ender sihirbazlarından oluşan ‘Four Horsemen’ ekibinin başından geçenleri anlatmaktadır. Ekip üstün sihir marifetlerini sadece sahne gösterileri için değil, soygun yaptıkları bankaların sistemlerine erişmek ve izleyicilerini soymak için kullanıyorlar. Bu adamlar izleyicileri önce başka bir kıtadaki bir bankayı soyarak, daha sonra beyaz yakalı bir suçlunun bankadaki milyon dolarlarını izleyicilerin banka hesaplarına aktararak şaşırtıyorlar. Bunun üzerine onları durdurmaya kararlı olan özel FBI ajanı Dylan bu çetenin peşine düşer …



Sihirbazlar Çetesi izle

8 Mart 2014 Cumartesi

1 Mart 2014 Cumartesi

Demir Adam 3 Filmini Full HD izle

Demir adam Filmi 2013 yılında vizyona girmiştir. Görsel efektlerin sıkça yer verildiği bu filmi soluksuz bir şekilde size en yakın bir sinemada benim sürekli oturduğum yer olan arka koltuklardan birinde oturup izleyebilir, bununla birlikte yanında mısırda yiyebilirsiniz. Bu tamamen sizin keyfinize kalmış bir durum eğer sinemada değilde evinizde izleyeceksiniz, Demir adam 3 Filmini HD izle mek istiyorsanız blogumuzu ziyaret edebilirsiniz. Keyifli seyirler dileriz.